دبیر کار گروه آرد و نان نجف آباد گفت: در راستای نظارت هر چه بیشتر بر کیفیت پخت نان و فعالیت واحد های نانوایی علاوه بر راههای ارتباطی موجود،اخیرا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۴ نیز به این منظور اختصاص داده شده تا شهروندان به ساده ترین شکل و در کمترین زمان مسائل مربوط به این بخش را […]

دبیر کار گروه آرد و نان نجف آباد گفت: در راستای نظارت هر چه بیشتر بر کیفیت پخت نان و فعالیت واحد های نانوایی علاوه بر راههای ارتباطی موجود،اخیرا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۴ نیز به این منظور اختصاص داده شده تا شهروندان به ساده ترین شکل و در کمترین زمان مسائل مربوط به این بخش را با مسئولان در میان بگذارند.
علی صادقی دبیر کارگروه آرد و نان نجف آباد افزود:« در کنار نظارت های دوره ای منظم که با حضور نمایندگان فرمانداری،تعزیرات، اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت برگزار می شود،راه های ارتباطی مانند سامانه مذکور نیز به تقویت بعد نظارتی دستگاه های مسئول بر روی کیفیت نان عرضه شده کمک خواهد کرد.»
لازم به ذکر است که عدم رعایت بهداشت،برخورد نامناسب عوامل نانوایی با شهروندان،گرانفروشی، استفاده اجباری از کنجد در پخت نان، رعایت نکردن ساعات پخت،عدم پرداخت مابقی پول، کیفیت نامناسب نانهای پخت شده و هر گونه انتقاد،پیشنهاد و حتی تشکر از نانوایان نمونه از جمله مواردی هستند که شهروندان می توانند آنها را از طریق این سامانه پیامکی با کارگروه آرد و نان نجف آباد در میان بگذارند.