توصیه های طب سنتی برای کرونا
توصیه های طب سنتی برای کرونا
دکتر مصطفی صالحی جانباز نجف آبادی فعال در عرصه طب سنتی، توصیه هایی برای شهروندان جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا دارد. صالحی ضمن تاکید بر رعایت اصول بهداشتی، از تقویت سیستم ایمنی بدن به عنوان مهم ترین راهکار طب سنتی جهت مقابله با بیماری هایی مانند کرونا نام می برد.

توصیه های طب سنتی برای کرونا

دکتر مصطفی صالحی جانباز نجف آبادی فعال در عرصه طب سنتی، توصیه هایی برای شهروندان جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا دارد. صالحی ضمن تاکید بر رعایت اصول بهداشتی، از تقویت سیستم ایمنی بدن به عنوان مهم ترین راهکار طب سنتی جهت مقابله با بیماری هایی مانند کرونا نام می برد.

این پزشک پنجاه و یک ساله که به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از عوارض حملات شیمیایی دوران دفاع مقدس، در شمال کشور ساکن شده و هر ماه چندین روز برای معاینه بیماران به زادگاهش نجف آباد بر می گردد، توصیه هایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا و تسریع در فرآینده بهبودی مبتلایان دارد که در ادامه می توانید، خلاصه ای از این توصیه ها را مطالعه کنید:

– موضوع مهم در مقابله با این گونه بیماری ها، دوری از فشارهای روحی و روانی، حفظ آرامش و پرهیز از نگرانی بیهوده است.

ضعیف شدن قوه مدبره بدن بدلیل استرس و نگرانی یکی از عامل اصلی تشدیدبیماری است.

– شستشوی مرتب دستها با آب و صابون و استفاده از دست کش یکبار مصرف و ماسکهای معمولی ، و استفاده از سرکه نیز جهت ضدعفونی سطوح تاثیر بسیار زیادی در کاهش خطر ابتلا به این ویروس دارد.

– استفاده روزانه از ترکیب آب پرتقال و لیمو ترش به نسبت ۲ به ۱( آب پرتقال دو برابر لیمو ترش). این محلول را می توانید با مقداری شکر شیرین کنید.
– مصرف جعفری، شوید و تره به صورت خام و بعد از شست و شو و ضد عفونی کردن کامل. استفاده از سیر و پیاز نیز به ویژه در حالت پخته مفید خواهد بود.

– مصرف پودر فلفل سیاه ،آویشن ، زنجبیل و دارچین به عنوان چاشنی غذا توصیه میشود
– مصرف آبغوره بی نمک و آبلیمو. استفاده از سرکه بعنوان خوراکی اصلا نشود.

-مصرف عسل طبیعی به صورت یک روز درمیان، به میزان ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
– خوردن مغز بادام درختی و فندق به صورت چند عدد قبل از هر وعده غذایی. بهتر است بادام ها را به صورت پوست کنده (سفید) استفاده کنید.

– خوردن هویج پخته شده
– تا حد امکان از خوردن غذاهای سرخ کردنی خودداری کنید ولی اگر میل به این دسته از غذاها داشتید، بهتر است از روغن کنجد برای طبخ غذا استفاده کنید.

– استفاده از چای ایرانی کم رنگ نیز مفید است؛ البته حدود یک ساعت بعد از صرف غذا
– مصرف نانهای برشته و سبوسدار

– حتی الامکان از مصرف غذاهای نفاخ، سس ها و شیرینی های مصنوعی خودداری کنید.

– بعنوان پیشگیری می توان از دارو «حب تقویت ایمنی» استفاده کرد.

-استفاده از «مشک دود» نیز برای کاهش آلودگی های محیط کار و زندگی موثر خواهد بود.

-استفاده از بخور (موجود در پک سرماخوردگی) بسیار مأثر است.

دکتر مصطفی صالحی طب سنتی

دکتر مصطفی صالحی طب سنتی

توصیه های طب سنتی برای کرونا