رتبه ملی صنایع تبدیلی و تکمیلی به نجف آباد رسید
رتبه ملی صنایع تبدیلی و تکمیلی به نجف آباد رسید

ایمنا: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نجف آباد گفت: شرکت خصوصی تاپ مینای آمل به عنوان مجموعه ای فعال در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی که از سال ۹۲ فعالیت خود را در زمینی به مساحت بیش از ده هزار متر مربع و زیربنای شش هزار متر مربع آغاز کرده، توانست به عنوان تولید کننده برتر […]

ایمنا: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نجف آباد گفت: شرکت خصوصی تاپ مینای آمل به عنوان مجموعه ای فعال در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی که از سال ۹۲ فعالیت خود را در زمینی به مساحت بیش از ده هزار متر مربع و زیربنای شش هزار متر مربع آغاز کرده، توانست به عنوان تولید کننده برتر این بخش در سطح کشور دست پیدا کند.

مجتبی مطهری  با اعلام این مطلب افزود: « این شرکت با سرمایه ثابت بیش از دو میلیاد و دویست میلیون تومان در حال حاضر به ظرفیت تولید سالانه ۳۶۰۰ تن انواع محصولاتی چون سیب زمینی نیمه آماده منجمد، آرد و پرک سیب زمینی در کنار انواع مربا، مارمالاد و سبزیجات منجمد دست پیدا کرده و برای ۱۰۸ نفر نیز به صورت مستقیم اشتغال زایی کند.»

مطهری با تاکید بر نقش صنایع تبدیل و تکمیلی در توسعه اشتغال و افزایش درآمدهای غیر کشاورزی در مناطق روستایی بیان داشت: « این شرکت سهامی خاص فعالیت خود را در زمینه تولید و فرآوری انواع  غذاهای گوشتی و غیر گوشتی آماده و نیمه آماده با سرمایه اولیه نزدیک به ۱۵۰ میلیون تومان در استان مازندران شروع کرد و در ادامه فعالیت های خود را در کیلومتر پنج جاده نجف آباد به جوزدان گسترش داد.»

برگزاری اولین جلسه کمیته روستایی و عشایری ستاد بزرگداشت دهه فجر در شهرستان دیگر خبری بود که مطهری با بیان آن گفت: «در کارگاه آموزشی مقابله با سرمازدگی نیز که اخیرا با تدریس یکی از کارشناسان باغبانی استان و حضور بهره برداران علاقه مند برگزار شد، ضمن تشریح راهکارهایی مانند توجه به موقعیت احداث باغ، استفاده از ارقام مناسب و تغذیه مطلوب درختان با استفاده از کودهای پتاس بالا  در مورد اهمیت گرده افشانی و زمان آن نیز توضیحات لازم ارائه گردید.»

وی اضافه کرد: « با همکاری شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش نیز اخیرا شاهد اجرای برنامه تغذیه سالم توسط دانش آموزان هستیم که طی آن شرکت کنندگان با حضور در سطح ادارات مختلف به ترویج فرهنگ صحیح تغذیه و تشریح نقش آن در سلامت عمومی جامعه می پردازند.»

کارشناسان تغذیه سالم را یکی از عوامل موثر در افزایش بازدهی کارمندان و در نتیجه رشد میزان رضایت مندی ارباب رجوع از عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف می دانند.