گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد با همکاری اتحادیه صنف نانوایان و اتاق اصناف در چند روز اخیر، هشت باب نانوائی متخلف به علت استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز در پخت و عرضه نان با PH بالا را پس از ابلاغ اخطار های ۴۸ ساعته پلمب کردند. غلامحسین صدری معاون […]

گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد با همکاری اتحادیه صنف نانوایان و اتاق اصناف در چند روز اخیر، هشت باب نانوائی متخلف به علت استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز در پخت و عرضه نان با PH بالا را پس از ابلاغ اخطار های ۴۸ ساعته پلمب کردند.

غلامحسین صدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:پس از طی مدت زمان قانونی پلمب این واحدهای نانوائی، پس از اخذ تعهد از ایشان مبنی بر رفع نواقص بهداشتی و عدم تکرار تخلف در پخت و عرضه نان، پلمپ واحدهای کسب فک می‌شود.