انقلابی تر از نجف آباد، کجا دیده اید؟
انقلابی تر از نجف آباد، کجا دیده اید؟

زنان کویر:سال ۷۷ که باند مهدی هاشمی معدوم دوباره در نجف آباد تحرکاتی داشت، مقام معظم رهبری پیامی صادر کردند که همانندی آبی بر روی آتش، توطئه‌های آن ها را خنثی کرد؛ بخشی از این پیام که خطاب به مردم نجف آباد بود بر روی دیوار ترمینال سابق مینی بوس های نجف اباد در ابتدای […]

زنان کویر:سال ۷۷ که باند مهدی هاشمی معدوم دوباره در نجف آباد تحرکاتی داشت، مقام معظم رهبری پیامی صادر کردند که همانندی آبی بر روی آتش، توطئه‌های آن ها را خنثی کرد؛ بخشی از این پیام که خطاب به مردم نجف آباد بود بر روی دیوار ترمینال سابق مینی بوس های نجف اباد در ابتدای خیابان مسجد سید به خطی زیبا نوشته شده بود و من هر از گاهی می ایستادم و آن قطعه از پیام را می خواندم و با خودم می اندیشیدم افتخاراتی که حضرت آقا در مورد آن حرف می زنند چیست؟ آن بخش از پیام این بود:
«مردم شهیدپرور و عزیز نجف ‏آباد، نگذارند که افتخاراتشان در دوران انقلاب و سال هاى جنگ تحمیلى، به دست عناصر معلوم ‏الحال مخدوش گردد و مى‏ دانم که نخواهند گذاشت»

سال ۸۰ با سفر مقام معظم رهبری به اصفهان یکی از بی نظیر ترین صحنه های استقبال از حضرت ایشان در نجف آباد خلق شد و با شهادت حاج احمد کاظمی پرده از چهره بی بدیل یکی دیگر از افتخارات نجف اباد کنار رفت.

هنوز ذهنم درگیر بود که زمانی فهمیدم شهر نجف آباد در ازای جمعیتش بیشترین شهید در کل کشور را تقدیم انقلاب کرده است.

اما شهادت محسن حججی و واکنش همسر این شهید به شهادت همسرش از جنسی دیگر است؛ جایی نوشته بود اولین کسی که خبر شهادت محسن را منتشر کرد همسرش بود.

در همین ایام که هرکدام از ما دیدن چهره معصوم شهید حججی فقط هاله ای از اشک بر چشمانمان می نشیند او نوشت:
«همسرم رفت که بگوید امام خامنه‌ای تنها نیست…
رفت که بگوید هنوز هم مردان خدایی هستند…
اگه کسی خواست اشکی برای همسرم بریزد به اشکش هدف بدهد.
برای حضرت زینب(س) و امام حسین(ع) گریه کند…
همه زیر لب فقط بگوئید امان از دل زینب(س)…
راهش را ادامه بدهید…
دعا کنید خدا به من هم صبر بدهد…

عشق است، ایمان است یا معرفت؛ نمی دانم. فقط میدانم می توان آن را همانند تابلویی سر دست گرفت و به آنان که همانند آن جوان انقلاب دهه هفتاد فکر می کنند نشان داد و گفت «این نجف آباد اصفهان است، انقلابی تر از این کجا دیده اید؟»