• تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 اسفند 1398 - 12:47
  • کد خبر : 50110
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
علی سلیمان نژاد

التماس های مدیرعامل قمربنی هاشم برای کرونا

التماس های مدیرعامل قمربنی هاشم برای کرونا مدیر عامل خیریه قمربنی هاشم گفت: از تمامی شهروندان به ویژه بیماران خاص تقاضا دارم توصیه های بهداشتی را جدی گرفته و برای چند هفته ترددهای خود در سطح شهر را محدود کنند. التماس می کنم به فکر سلامتی خود و خانواده تان باشید. علی سلیمان نژاد در

التماس های مدیرعامل قمربنی هاشم برای کرونا

مدیر عامل خیریه قمربنی هاشم گفت: از تمامی شهروندان به ویژه بیماران خاص تقاضا دارم توصیه های بهداشتی را جدی گرفته و برای چند هفته ترددهای خود در سطح شهر را محدود کنند. التماس می کنم به فکر سلامتی خود و خانواده تان باشید.

علی سلیمان نژاد در مصاحبه با خبرنگار ستاد مردمی مقابله با کرونا اعلام کرد: من هم خودم قبلا کاسب بوده ام و شرایط خاص و مشکلات اقتصادی بازاریان را به خوبی درک می کنم ولی التماس می کنم که به خاطر جلوگیری از شیوع کرونا و بحرانی شدن اوضاع، بازاریان نجف آباد برای مدتی محدودیت های اعلام شده را رعایت کنند.

سلیمان نژاد ادامه داد: هر مشتری اگر آلوده باشد، می تواند تا سه نفر را درگیر ویروس کرونا کند که یکی از این افراد ممکن است افراد نزدیک به کسبه باشد.

انتقاد از جدی نگرفتن موضوع کرونا توسط مردم دیگر موردی بود که این چهره شناخته شده شهر با بیان آن اظهار داشت: در چین با یک میلیارد جمعیت، ظرف بیست و چهار ساعت تنها ۲۰ مورد مثبت ابتلا به کرونا دیده شده ولی در استان اصفهان در مدت زمانی مشابه، بالای ۱۰۰ آزمایش مثبت کرونا به ثبت رسیده که این موضوع به خوبی بی توجهی ما به توصیه های بهداشتی را نشان می دهد.

منبع: ستاد مردمی مقابله با کرونا در ایتا و تلگرام به نشانی: @corona_njf

علی سلیمان نژاد

علی سلیمان نژاد

التماس های مدیرعامل قمربنی هاشم برای کرونا

 

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.