پایگاه اطلاع رسانی نجف آباد نیوز: سیستم دولتی در کشور ما به دلایل مختلف به اسراف و هدر دادن بودجه بیت المال عادتی چندین ساله کرده و این امر با وجود سخت تر شدن وضعیت دولتی های در سالهای اخیر باز هم تقریبا به همان شکل قبلی خود ادامه پیدا کرده است.
بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران مسائل مختلف دلیل انصراف ضعیف مردم از دریافت یارانه نقدی را همین ریخت و پاش های افسار گسیخته دولتی می دانند که در میان آنها می توان از پرداخت های میلیاردی به فوتبالیست های فانتزی این روزها تا سرو ناهار غیر ضروری برای کارمندان دستگاه های اداری را مشاهده کرد.
واقعا در چنین شرایط سخت اقتصادی که مردم به انصراف گسترده از دریافت یارانه نقدی ناقابل چند سال اخیر خود دعوت می شوند آیا بهتر نیست برای یک بار هم که شده به برخی این مصادیق هدر دادن بودجه بیت المال ورود پیدا کنیم و جلوی این خطاهای ریز و درشت یک بار برای همیشه گرفته شود؟
چه لزومی دارد کارمندی که برخی برآوردهای صورت گرفته کار مفید روزانه او را کمتر از یک ساعت اعلام کرده اند، ظهر هم مهمان دولت باشد و بهانه ای دیگر برای تلف کردن وقت و معطل کردن ارباب رجوع در ساعات قبل و بعد از نوش جان کردن این وعده غذایی کاملا دولتی را پیدا کند.
چرا با وجود پیشرفت های تکنولوژی در زمینه ارتباطات باز هم شاهد استفاده گسترده ادارات دولتی برای ارسال کتبی نامه های غیر ضروری هستیم که از لحاظ طبقه بندی هم در بیشتر موارد به عنوان مراسلاتی عادی به شمار می آیند.
البته درد بزرگتر در این حوزه استفاده از پیک های نامه بری است که با صرف هزینه های انسانی زیاد جای ایمیل و شبکه های داخلی دولتی را گرفته اند و ما هم هنوز حاضر به چشم پوشی از آنها نیستیم.
زهرا محمدی
تاریخ : ۱۶ - اردیبهشت - ۱۳۹۳من از خواندن مقاله فوق تعجب کردم . ارزشمندترین بخش یک سازمان ، نیروی انسانی آن محسوب می شوند چون بسیار آسیب پذیر وغیر قابل تکرارند . قطعاً هر فرد عاقلی با اسراف مخالف است مضاف برآن درشرع مقدس نیز این امر ، تقبیح شده است . ولی آیا مسئله صرف غذا درمحل کار مصداق اسراف است؟ کارمندی که تا ساعت ۴ بعد از ظهر درمحل کارش است باید صرف نهار را بگذارد تا بعد از تعطیلی اداره ورسیدن به منزل ، یعنی ساعت ۵ نهار بخورد ؟ در اینصورت چه بر سر سلامتی عمومی بدن او و معده اش درطول ۳۰ سال خدمت می آید ؟ مگر غیر ازاین است که همه ادارات وقت مشخصی را برای اقامه نماز وصرف ناهار تعیین می کنند وکارمند اجازه ندارد که بیش از وقت تعیین شده ساعت نماز ونهار را طول بدهد؟ … خواهشمند است درهنگام نگارش مقالات ، منصفانه ومنطقی مطلب بنویسید تا متهم به ندانم کاری نشوید . با تشکر
خبرنگار
تاریخ : ۱۶ - اردیبهشت - ۱۳۹۳البته به نظر می رسد این دوست ما که احتمالا خود نیز کارمند هستند،چشم خود را بر روی ریخت و پاش های اضافی صورت گرفته در چنین برنامه هایی بسته اند و یا مشاهده نکرده اند که در بسیاری از موارد کارمندان تا نزدیک به دو ساعت از وقت خود را به بهانه نزدیک شدن به ساعت ناهار و یا استراحت بعد از آن تلف می کنند.
علاوه بر آن وقتی بیشتر ماها کار چندان مفیدی را از سا عت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر انجام نمی دهیم چه لزومی دارد برای ناهار هم سربار بیت المال باشیم.
خبرنگاران این پایگاه اطلاع رسانی همه روزه شاهد چنین موارد در بسیاری از ادارات شهرستان هستند و کتمان و تکذیب گستردگی این اسراف و تبذیر ها تنها پاک کردن صورت مساله خواهد بود.