- تاریخ انتشار : دوشنبه 25 آذر 1392 - 8:48
- کد خبر : 5712
- مشاهده : - چاپ خبر
فرمان ۸ مادهای امام(ره) بهترین سند حقوق شهروندی است
خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه فرمان ۸ مادهای حضرت امام(ره) بهترین سند حقوقی شهروندی است گفت: برای اجرای این فرمان باید کار فرهنگی صورت گیرد. ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به سالروز صدور فرمان ۸ مادهای حضرت
خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه فرمان ۸ مادهای حضرت امام(ره) بهترین سند حقوقی شهروندی است گفت: برای اجرای این فرمان باید کار فرهنگی صورت گیرد.
ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به سالروز صدور فرمان ۸ مادهای حضرت امام خمینی(ره) در خصوص حقوق مردم، قانون، قوهقضائیه و لزوم اسلامی شدن روابط و قوانین، گفت: فرمان ۸ مادهای حضرت امامخمینی(ره) بهترین سند حقوقی شهروندی است که تا به حال داشتهایم.
وی ادامه داد: چند ماده اصلی این فرمان در خصوص عدم شنود بدون حکم داده توسط مسئولان مربوطه و منع شکنجه است و حتی در این فرمان آمده متهمی که قرار است اعدام شود باید با احترام و طبق قانون اعدام شود.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در خصوص میزان اجرایی شدن این فرمان در سالهای اخیر، گفت: در مجموع فرمان حضرت امام(ره) اعمال شده اما طبق خبرهایی که به ما میرسد متاسفانه برخی اوقات نقض شده است.
ابوترابی راهکارهای اجرایی شدن فرمان حضرت امام(ره) را اقدامات فرهنگی و نظارت بیشتر دانست و گفت: برای اجرایی شدن فرمان حضرت امام(ره) باید کار فرهنگی صورت گیرد و ضابطان دادگستری به کار فرهنگی احترام گذاشته و آن را انجام دهند. نیابد متهم را شکنجه دهند و شنود بدون حکم دادگاه را انجام ندهند. باید حقوق شهروندی را رعایت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای عملی کردن فرمان حضرت امامخمینی(ره) باید نظارتها بیشتر شود و در این زمینه قوانین نیز اصلاح شود، البته قوانین خیلی نقض ندارد و اجرای مستقیم مجریان اشکالاتی دارد که باید رفع شود
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰