• تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 خرداد 1394 - 11:20
  • کد خبر : 18321
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
جلسه كارگروه آرد ونان شهرستان نجف آباد

کاهش بسیار چشمگیر استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان در شهرستان نجف آباد

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند. فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند.
فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و مسئولین مربوطه باید با جدیت و دقت نسبت به نظارت بر تولید آن اقدام فرمایند و با تشدید بازرسی های برنامه ریزی شده بر کیفیت و قیمت نظارت کامل داشته باشند.در این جلسه همچنین تصمیماتی در خصوص برخورد با تخلفات احتمالی در زمینه کم فروشی و گرانفروشی استفاده از افزودنی های غیر مجاز ، فروش آرد خارج از شبکه ، تعطیلی های خودسرانه ، مسائل بهداشت محیط و بهداشت فردی ، فروش اجباری نان کنجدی و فروش نان های بدون شناسنامه تولید تحت عنوان نان خانگی و … اتخاذ گردید.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.