- تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 خرداد 1394 - 11:20
- کد خبر : 18321
- مشاهده : - چاپ خبر
کاهش بسیار چشمگیر استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان در شهرستان نجف آباد
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند. فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند.
فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و مسئولین مربوطه باید با جدیت و دقت نسبت به نظارت بر تولید آن اقدام فرمایند و با تشدید بازرسی های برنامه ریزی شده بر کیفیت و قیمت نظارت کامل داشته باشند.در این جلسه همچنین تصمیماتی در خصوص برخورد با تخلفات احتمالی در زمینه کم فروشی و گرانفروشی استفاده از افزودنی های غیر مجاز ، فروش آرد خارج از شبکه ، تعطیلی های خودسرانه ، مسائل بهداشت محیط و بهداشت فردی ، فروش اجباری نان کنجدی و فروش نان های بدون شناسنامه تولید تحت عنوان نان خانگی و … اتخاذ گردید.
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰