- تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 خرداد 1392 - 8:55
- کد خبر : 2414
- مشاهده : - چاپ خبر

ابوترابی خبر داد: نحوه مستثنات دین بدهکاران بررسی شد
عضو هیات رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، خبر داد: در نشست امروز کمیسیون به بررسی نحوه مستثنات دین بدهکاران پرداخته شد. ابوالفضل ابوترابی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست امروز ( ۲۷ خرداد) کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، توضیح داد: در نشست امروز اعضاء کمیسیون به ادامه بررسی نحوه
ابوالفضل ابوترابی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست امروز ( ۲۷ خرداد) کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، توضیح داد: در نشست امروز اعضاء کمیسیون به ادامه بررسی نحوه اجرای محدودیتهای مالی پرداختند.
نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در ادامه بررسی این قانون به مبحث مستثنیات دین رسیدگی شد که طبق این قانون در صورت تصویب فرد بدهکاری که تنها یک منزل دارد باید منزل وی به فروش برسد و با نیمی از مبلغ آن برای خانواده خود منزلی را رهن کرده و با نیمی دیگر بدهی خود را پرداخت کند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، افزود: نتیجهگیری و تصویب نهایی این بحث به جلسه آینده موکول شد.
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰