• تاریخ انتشار : دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 - 7:11
  • کد خبر : 32612
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر

اختراع با انگیزه «سابقه آسم»+ تصاویر

آنا: اختراع دانش‌آموز سال سوم رشته تجربی دبیرستان دوره دوم سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، برگزیده ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیادملی نخبگان شد.  حدیثه‌السادات شکراللهی  درباره موفقیت خود در ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیادملی نخبگان اظهار کرد: «ایده اختراع و ساخت دستگاه هشداردهنده تنفسی سال ۱۳۹۴ زمانی که

آنا: اختراع دانش‌آموز سال سوم رشته تجربی دبیرستان دوره دوم سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، برگزیده ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیادملی نخبگان شد.

 حدیثه‌السادات شکراللهی  درباره موفقیت خود در ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیادملی نخبگان اظهار کرد: «ایده اختراع و ساخت دستگاه هشداردهنده تنفسی سال ۱۳۹۴ زمانی که درس پژوهش داشتیم به ذهن من خطور کرد، استاد ما در این کلاس درباره اختراعات دانش‌آموزان توضیح و از آنجایی سابقه بیماری آسم در خانواده ما وجود داشت به فکر اختراع دستگاهی افتادم که در زمان تنگی نفس و افزایش تنفس بیمار اخطار بدهد. این دستگاه با روشن شدن چراغ و آلارم هشدار می‌دهد و پیام رسانی می‌کند.»

دانش‌آموز سما واحد نجف‌آباد درباره کارکرد این دستگاه گفت: «دستگاه هشداردهنده تنفسی با اطلاع از میزان تنفس، رطوبت و دما بدن شخص و زمانی که فرد نیاز به اکسیژن کافی داشته باشد با روشن شدن چراغ اخطار می‌دهد و به بیمار یا اطرافیان هشدار می‌دهد.»

این دانش‌آموز مخترع افزود: «نمونه اولیه این دستگاه به وسیله شلنگ متصل به حسگرهای مخصوص کار می‌کند و تلاش دارم این دستگاه را به صورت بی‌سیم و قابل همراه و حمل کردن ارتقا بدهم که از طریق نبض اطلاعات سلامت بیمار را تحلیل کند و در مواقع اضطراری هشدار دهد.»

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.