- تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 بهمن 1404 - 16:06
- کد خبر : 69842
- مشاهده : - چاپ خبر
اولین تاکسی در نجف آباد
اولین تاکسی در نجف آباد اولین نجفآبادی که فیاتی را به عنوان تاکسی خرید، کارمند شهرداری مشهور به «اسد تخمهای» بود؛ همیشۀ خدا تخمه میشکست. تا مدتها، به دلیل خو نگرفتن فرهنگ عموم مردم با این پدیدۀ نوظهور، افراد معدود و خاصی از این تاکسی استقبال میکردند و بعد هم اشتباه همکار جدید اسد، وضعیت
اولین تاکسی در نجف آباد
اولین نجفآبادی که فیاتی را به عنوان تاکسی خرید، کارمند شهرداری مشهور به «اسد تخمهای» بود؛ همیشۀ خدا تخمه میشکست.
تا مدتها، به دلیل خو نگرفتن فرهنگ عموم مردم با این پدیدۀ نوظهور، افراد معدود و خاصی از این تاکسی استقبال میکردند و بعد هم اشتباه همکار جدید اسد، وضعیت را بدتر کرد.
دومین شخصی که در نجفآباد تاکسیدار شد، مستخدمۀ فرماندار را موقع بردن به بازار اغفال کرد و در حاشیۀ شهر مورد تجاوز و تعدی قرار داد. به خاطر این جرم، کمتر از سهسال حبس کشید و آزاد شد ولی از همان موقع خیلیها از سوار شدن به تاکسی، «چشمترسیده» شدند.
شرایط به همین شکل ادامه داشت تا اینکه اتاق اصناف حوالی سال۵۳ برای ۱۰تاکسی مجوز صادر کرد و استفاده از آن کمکم گسترش پیدا کرد.
بخشی از کتاب «ناگفته ها»؛ خاطرات محمد رضا پزشکی خبرنگار دهه ۴۰ و ۵۰ موسسه اطلاعات در شهرستان نجف آباد؛ کاری از انتشارات مهر زهرا(س)
اولین تاکسی در نجف آباد
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰