برداشت ۳۰ تن تریتیکاله در نجف آباد
ایرنا:گیاه تریتیکاله از تلاقی گندم و نوعی جو به نام چاودار بوجود می آید که علاوه بر مصرف دام و طیور به سبب داشتن پروتئین بالا، می توان با مخلوط کردن با آرد در نان مصرفی هم از استفاده کرد. مجتبی مطهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود:« از این گیاه مقاوم به خشکسالی، شوری آب، […]
ایرنا:گیاه تریتیکاله از تلاقی گندم و نوعی جو به نام چاودار بوجود می آید که علاوه بر مصرف دام و طیور به سبب داشتن پروتئین بالا، می توان با مخلوط کردن با آرد در نان مصرفی هم از استفاده کرد.
مجتبی مطهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود:« از این گیاه مقاوم به خشکسالی، شوری آب، سرمازدگی و آفت که دارای عملکرد بالایی بوده و کود کمتری نیز نیاز دارد، تاکنون بیش از ۱۱هکتار در سطح مزارع شهرستان کشت شده است.»
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰