تشریح مهمترین مصادیق آغاز ساماندهی کشتارگاه نجف آباد+ عکس

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری نجف آباد گفت: در دو ماه اخیر با دستور و پیگیری های صورت گرفته توسط شهردار و قائم مقام وی،کار ساماندهی و رفع برخی مشکلات مجموعه کشتارگاه فعلی آغاز شده که در همین راستا فعالیتهایی مانند جدا سازی مسیر انتقال احشام سبک از آغل به سالن اصلی،راه اندازی سالن […]

معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری نجف آباد گفت: در دو ماه اخیر با دستور و پیگیری های صورت گرفته توسط شهردار و قائم مقام وی،کار ساماندهی و رفع برخی مشکلات مجموعه کشتارگاه فعلی آغاز شده که در همین راستا فعالیتهایی مانند جدا سازی مسیر انتقال احشام سبک از آغل به سالن اصلی،راه اندازی سالن مجزای کشتار شتر مرغ،واحد مستقل شستشوی لاشه دام،اتاق ویژه تعویض لباس سلاخان و جدا سازی بخش صدور برچسب های ویژه کشتار اجرایی شده است.

اصغر مهدی پور معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری نجف آباد نجف آباد در  ضمن اعلام این مطلب افزود:«پیش از این به دلیل نبود نرده های جدا کننده در فاصله آغل تا ورودی سالن کشتار دام سبک، شاهد مشکلاتی مانند فرار احشام،گم شدن و بعضا سرقت دام قصابان بودیم ولی در حال حاضر با نصب نرده با ارتفاع ۲ و طول ده متر که مجهز به درب جدا کننده نیز می باشد، بروز چنین مشکلاتی به صفر رسیده است.»
مهدی پور در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت:« اجبار سلاخهای فعال در کشتارگاه به تردد در سطح شهر با لباس های ویژه این کار یکی دیگر از معضلات موجود به شمار می رفت که در راستای بر طرف کردن آن با جانمایی و بهسازی یکی از فضاهای موجود و تعبیه حمام،دستشویی و رختکن در آن، تمامی این افراد از این پس با لباس تمیز در محل کشتارگاه حضور یافته و پس از تعویض لباس در مجموعه راه اندازی شده، وارد محیط کاری خود می شوند.»
معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری در همین خصوص خاطر نشان کرد:« با توجه به مشترک بودن سالن کشتار دام های سنگین و شتر مرغ، پیش از این در زمان ذبح شتر مرغ به دلیل فعالیت زیاد این حیوان ،آلودگی های مختلفی از جمله پَرهای آن به لاشه دامهای سنگین انتقال پیدا می کرد که این امر مشکلات بهداشتی جدی را زمینه سازی می کرد ولی در حال حاضر با مجزا کردن یک واحد با مساحت تقریبی ۲۵ متر مربع، ظرفیت کشتار روزانه ۱۰ شتر مرغ در این مجموعه بدون ایجاد هیچ گونه آلودگی برای دیگر بخش ها فراهم شده است.»
راه اندازی واحد مستقل شستشوی لاشه دامهای سبک کشتار شده دیگر موردی بود که مهدی پور با اعلام آن اضافه کرد:« در شرایط قبل معمولا هر قصاب به صورت مجزا،لاشه های متعلق به خود را شستشو میداد ولی با برنامه ریزی صورت گرفته در حال حاضر واحد های جداگانه ای با مدیریت کشتارگاه مسئول این کار شده اند که این امر علاوه بر کاهش مصرف آب،کیفیت شستشوی لاشه ها را نیز به میزان زیادی افزایش داده است.»
اشاره به توزیع روزانه نزدیک به ۳ هزار برچسب ویژه پرداخت عوارض و هزینه های کشتار آخرین مطلبی بود که مهدی پور با اعلام آن ادامه داد:« با توجه به فعالیت واحد عرضه کننده این برچسب ها در سالن کشتار، معمولا سطح بالایی از آلودگی در زمان دریافت برچسب و پرداخت هزینه آنها با استفاده از پول نقد،انتقال داده میشد ولی در حال حاضر با جدا سازی واحد مربوطه و نصب دستگاه پوز این میزان آلودگی به کمترین سطح خود رسیده است.»

منبع خبر:najafabad.ir