توصیههای سنتی وزارت بهداشت برای کروناییها
توصیههای سنتی وزارت بهداشت برای کروناییها
دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مجموعهای از توصیههای غذایی را مبتنی بر آموزههای چندین هزار ساله طب ایرانی (سنتی) ارائه داده است.
این توصیهها، بر اساس علائم بیماری کرونا در بیماران مختلف، متفاوت بوده و توصیه شده بر حسب صلاحدید بالینی پزشک استفاده شود.
بیمارانی که «سرفه خشک» دارند:
– دمنوش گل ختمی و چای کوهی و آویشن
– «بهدانه» یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آبجوش حل کرده و هر نیم ساعت، دو قاشق غذاخوری از لعاب آن میل کند.
– شربت بنفشه، هر ۸ساعت یک قاشق غذاخوری
بیمارانی که تب دارند:
– تب، یک واکنش بدن به عامل بیماریزا است و اگر پایین است (زیر ۳۸درجه سانتیگراد)، کاری با آن نباید داشت و فقط جایگزینی مایعات انجام داد.
– آب سیب، هر ۶ساعت یک استکان
– پاشویه با عرق بید و آب ولرم
– دمنوش گل ختمی و بنفشه
– شکر سرخ و عرق شاهتره و کاسنی (برای کسانی که تنگی نفس شدید دارند، استفاده نشود)
– سوپ مرغ و جو و گشنیز؛ هر ۶ساعت یک فنجان
– عرق بید خوراکی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰