تولید قارچ طب سنتی در نجف آباد+تصاویر و فیلم

صدا و سیما: قارچ «گانودرما لوسیدوم» یا «قارچ جان افزا» از انواع قارچ‌های خوراکی یک ساله فوق‌العاده پرخاصیت است که در قرن‌های طولانی در طب سنتی چینی از میوه و ریشه آن برای درمان انواع درد‌ها و بیماری‌ها استفاده شده است.

تولید قارچ طب سنتی در نجف آباد+تصاویر و فیلم

صدا و سیما: قارچ «گانودرما لوسیدوم» یا «قارچ جان افزا» از انواع قارچ‌های خوراکی یک ساله فوق‌العاده پرخاصیت است که در قرن‌های طولانی در طب سنتی چینی از میوه و ریشه آن برای درمان انواع درد‌ها و بیماری‌ها استفاده شده است.

مجید مقیمی تولید کننده این قارچ افزود: تهیه این نوع قارج بعد از ایجاد بستر مناسب در سالن‌های با تهویه ودرجه دمای مناسب به صورت یک ماهه رشد می‌کند ومتوسط برداشت در هر ماه ۵۰۰ کیلوگرم است.
مقیمی گفت: این قارچ باید به شکل فرآوری شده مانند عرقیجات، پودر و عصاره مصرف شود و بهترین روش استفاده از آن به شکل چای و دمنوش در حالت ناشتا است.

قارچ گانودرما لوسیدوم حاوی بیش از ۴۰۰ ماده مغذی مختلف از جمله بتا گلوکان، استرول‌های گیاهی، پلی‌ساکارید و تری ترپن‌ها، پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین A، ویتامین‌های B، است C، ویتامین D و ویتامین E است.

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ گانودرما در نجف آباد

تولید قارچ طب سنتی در نجف آباد+تصاویر و فیلم