- تاریخ انتشار : جمعه 30 خرداد 1404 - 12:09
- کد خبر : 69309
- مشاهده : - چاپ خبر

تکذیب شهادت دو دانش آموز در نجف آباد
تکذیب شهادت دو دانش آموز در نجف آباد به دنبال انتشار خبری در خصوص شهادت یک خواهر و برادر دانش آموز در شهرستان نجف آباد بر اثر حمله عوامل رژیم صهیونیستی، با پیگیری های انجام شده و بنا بر اعلام منابع موثق، این خبر صحت ندارد. دانش آموزانی که در این خبر به آن ها
تکذیب شهادت دو دانش آموز در نجف آباد
به دنبال انتشار خبری در خصوص شهادت یک خواهر و برادر دانش آموز در شهرستان نجف آباد بر اثر حمله عوامل رژیم صهیونیستی، با پیگیری های انجام شده و بنا بر اعلام منابع موثق، این خبر صحت ندارد.
دانش آموزانی که در این خبر به آن ها اشاره شده، دو فرزند خانواده ای هستند که طی حمله شامگاه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ در کمربندی نجف آباد به خمینی شهر، همراه با والدین شان و یک خانواده دیگر که در انتظار تولد فرزندشان بودند، داخل یک خودرو بر اثر حمله عوامل صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.
در این اتفاق، دو نفر که همکار یکدیگر بودند، همراه با خانواده هایشان در یک خودروی پراید به سمت محل سکونت شان در اصفهان در حال حرکت بودند که در کمربندی مورد حمله جنگنده صهیونیستی قرار گرفته و همگی در دم به شهادت می رسند.
طی این حمله، یک پراید دیگر دچار حادثه شده ولی هیچ کدام از سرنشینان آن که شامل یک زن و شوهر و فرزندان شان بوده، شهید نشده اند .
کانال اطلاع رسانی آموزش و پرورش نجف آباد،۲۹ خرداد ۱۴۰۴ در خبری از شهادت دو دانش آموز شهرستان به همراه والدین شان در حملات رژیم صهیونیستی به شهر نجف آباد خبر داده بود.
در این خبر آمده شهیده فاطمه شریفی دانشآموز پایه هفتم دبیرستان هیئت امنایی شهید قربانی و مجتبی شریفی دانش آموز پایه سوم دبستان کمیل بوده اند.

خبر کانال اطلاع رسانی آموزش و پرورش نجف آباد در خصوص شهادت دو دانش آموز در نجف آباد بر اثر حمله رژیم صهیونیستی
تکذیب شهادت دو دانش آموز در نجف آباد
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰