حذف و اضافه خطرناک در دانشگاه فرهنگیان نجف آباد
حذف و اضافه خطرناک در دانشگاه فرهنگیان نجف آباد
نجف آباد نیوز: انتقال این دانشجویان به آران و بیدگل در حالی صورت می گیرد که دانشگاه فرهنگیان نجف آباد یا همان شهید آیت، چند سالی بود که به دلیل آن چه سیاست های دولت خوانده می شد، ثبت نام دانشجوی جدید نداشت و برخی کارشناسان از احتمال تعطیلی این دانشگاه چهل و دو ساله گفته بودند. دانشگاهی که تاکنون بیش از ۹ هزار فارغ التحصیل داشته و از زیرساخت های بسیار زیادی برخوردار است که یک قلم آن نزدیک به پنج میلیارد تومان امکانات ورزشی محسوب می شود.
عده ای معتقدند دولت تلاش دارد دانشگاه های فرهنگیان در غیر از مراکز استان ها را تعطیل کند و دانشجویان تربیت معلم شهید آیت نجف آباد را به پردیس شهید باهنر اصفهان ببرد؛ یعنی همان کاری که چند سال پیش در مورد تنها مرکز آموزش فنی و حرفه ای پسرانه شهرستان کردند. البته این ادعا با انتقال دانشجو به مرکز آران و بیدگل که احتمالا زیرساخت های چندان زیادی هم ندارد، به طور کامل منافات دارد.
طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان کشور و بر اساس بررسی ۸۰ شاخص آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و رفاهی، دانشگاه شهید آیت نجف آباد با هفت هکتار مساحت، رتبۀ اول استان را در بین ۵ مرکز و رتبه ۱۵ کشور را در بین ۹۸ دانشگاه به خود اختصاص داده است.
به هر حال مسئولان و نماینده کاشان که سودای استان شدن هم دارند، تلاش دارند دانشگاهی جدید و مهم در شهرشان ایجاد کنند ولی سوال این جاست که مسئولان شهرستان ویژه ما چه کاری برای تقویت قدیمی ترین دانشگاه دولتی این شهر کرده اند؟
نجف آباد، از چندین سال پیش به عنوان سومین نقطه استان به فرمانداری ویژه ارتقا پیدا کرده و فرماندار آن به عنوان معاون استاندار و روسای تمامی ادارات نیز به عنوان معاون مدیر کل شناخته می شوند.
به نظر می رسد به جای مطالبه اضافه شدن امکانات و زیرساخت های جدید به شهرستان، باید سطح توقع مان از مدیریت ارشد نجف آباد را به حفظ داشته های موجود تقلیل دهیم.
عرضم به حضورتان موقعیت دانشگاه فرهنگیان شهید آیت
در دو سال گذشته تثبیت شده است . اما مسئله اینجاست با وجود جذب حد اکثریت که سیاست مدیریت جدید کل دانشگاه فرهنگیان است، در سال گذشته تفاهم نامه مبنی بر ساخت ساختمان آموزشی و خوابگاه میان مدیریت پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان و نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون امضا شده که کانال رسمی آقای ابوترابی نیز این مسئله را رسانه ای کردند .
حال سوال اینجاست با وجود جذب حداکثری دانشگاه و کمبود فضا در پردیس شهید باهنر اصفهان بجای تقویت مرکز نجف آباد چرا باید مرکزی در آران و بیدگل تاسیس شود که با تعهد از دانشجویان هیچ امکاناتی برای آن ها در نظر گرفته نشده است .
سوال بعدی این است که فقط نماینده شهرستان باید در طول این چند سال اخیر که مرکز شهید آیت نجف آباد رو به تعطیلی بود برای سرپا بودن این مرکز تلاش کند پس فرمانداری ویژه نجف آباد جایگاهش چیست ؟ بقیه مسئولین کجا هستند ؟
آیا نباید برای این دانشگاه در نجف آباد تلاشی همه جانبه صورت بگیرد . دانشگاهی که هر روز افتخاری می آفریند اما در سکوت خبری است ؛ آن هم افتخاراتی که به نام نجف آباد است
ای کاش که مسئولان نجف آباد مانند مسئولان کاشان در همه زمینه ها برای جذب بودجه و امکانات تلاش میکردند ؛ نه فقط این دانشگاه که بقیه مسائل هم شامل میشود .
از تمام مسئولان شهر دعوت میکنیم که برای یک بار بیایند و از پتانسیل مرکز شهید آیت نجف آباد دیدن کنند تا شاید قدمی در گسترش کمی و کیفی این مرکز بردارند.
سلام علیکم، بنده یکی از دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان شهید آیت هستم، خدمت شما عرض کنم که این دانشجویانی که به آران و بیدگل و کاشان منتقل شدند، بومی همان مناطق بودند و از انجایی که رفت و آمد آنها به نجف آباد سخت بود، درخواست انتقالی دادند و با این درخواست موافقت شده و به محل زندگی خودشان منتقل شدند.