حرکت کاروان ۷۰۰ نفره دانش آموزان سال اولی در خیابان های نجف آباد
رئیس اداره آموزش و پرورش نجف آباد گفت: به دنبال حرکت کاروان ۷۰۰ نفره دانش آموزان سال اولی در خیابان های اصلی شهر در قالب سی و پنج دستگاه مینی بوس که با همراهی خودروهای پلیس و امدادی نیز در روز گذشته همراه بود، تا ساعتی دیگر دبیرستان حضرت خدیجه نجف آباد میزبان مدیران ارشد […]
رئیس اداره آموزش و پرورش نجف آباد گفت: به دنبال حرکت کاروان ۷۰۰ نفره دانش آموزان سال اولی در خیابان های اصلی شهر در قالب سی و پنج دستگاه مینی بوس که با همراهی خودروهای پلیس و امدادی نیز در روز گذشته همراه بود، تا ساعتی دیگر دبیرستان حضرت خدیجه نجف آباد میزبان مدیران ارشد شهر برای برگزاری مراسم اولین روز سال تحصیلی خواهد بود.
مهدی ابراهیم رئیس اداره آموزش و پرورش نجف آباد با اعلام این مطلب اضافه کرد:« در سال گذشته نیز دبیرستان منتظری نجف آباد که با تقدیم بیش از ۲۳۴ شهید در دوران انقلاب و دفاع مقدس به عنوان دبیرستان نمونه ایثارگری کشور انتخاب شده، با حضور زرگرپور استاندار اصفهان، میزبان مراسم نواختن زنگ مهر استان اصفهان بود.»
ابراهیم در بخش دیگری از سخنان خود با تشکر از اقدامات و فضا سازی خوب شهرداری این شهر در هفته های اخیر بیان داشت:«طراحی،ساخت و نصب دهها المان ویژه این ایام،انجام نظافت محیط اطراف مدارس و رسیدگی ویژه به فضای سبز آنها،ایمن سازی مسیرهای پر رفت و آمد دانش آموزان با استفاده از راهکارهایی مانند خط کشی معابر و ایمن سازی نقاط حادثه خیز در کنار حضور مدیران مناطق مختلف شهرداری در ویژه برنامه های مختلف از جمله این اقدامات به شمار می آید.»
اشاره به حضور برخی مدیران آموزش و پرورش استان در ویژه برنامه های بازگشایی مدارس در نجف آباد آخرین مطلبی بود که ابراهیم با بیان آن اضافه کرد:« طبق هماهنگی های صورت گرفته در اولین روز مهر ماه روسا و مدیران ارشد دستگاه های اجرایی با همراهی یکی از کارشناسان آموزش و پرورش از چندین واحد آموزشی بازدید داشته و این مناسبت را به دانش آموزان تبریک خواهند گفت.»
منبع:ایمنا
چون از بزرگ داشت شعر و شاعری سخن به میان آمد بعنوان یک نجف آبادی فکر کردم چند شعری از یکی از شعرای نجف آباد تقدیم حضورتان نمایم امیدوارم که مورد قبول واقع گردد. ایشان طی عریضه ای بصورت شعر از رضا شاه درخواست میکند که دستور به مرمت و اسفال راه اصفهان نجف آباد کند.
میرزا حسین توانگر متخلص به غرا فرزند ابوالحسن نجف آبادی از قدمای احباب متولد ۱۲۴۶شمسی مطابق ۱۸۶۷ میلادی در نجف آباد اصفهان میباشد. ایشان ابتدا در نجف آباد در مکتب درس آقا سید هاشم که حکیم و طبیب معروفی بود به تحصیل فارسی و مختصری عربی پرداخت. سپس به شهر اصفهان برای ادامه ادبیات فارسی و عربی عزیمت کرد و درحوزه علمیه آن شهر به تحصیل علوم پرداخت. او به نجف آباد بر گشت و کلاسهای فارسی و عربی دایر کرد و به شغل تجارت پرداخت. او چون از ذوق ادبی نیز بر خوردار بود به سرودن اشعاری پرداخت و در انجمنهای ادبی و عرفانی اصفهان و نجف اباد شرکت فعال داشته. ایشان یکی از غاریان متبحر مولانان بود که با صدای دلنشین میخواند. شاعر معروف نجف آباد بین فرهنگیان و ادبای نجف آباد دارای احترم خاصی بود وهر موقع جشن و سروری بود او را در مجالسشان دعوت میکردند و او با شعری به شادی مجلس میافزود. اشعارش به صورت اندرز و پند خطاب خطاب به جامع انسانی است.
در شعر ش غرا از رضا شاه تقاضا میکند که راه خاکی و خرابه اصفهان نجف اباد آسفالت شود که این کار شد. رضا شاه از مأمورین دولت خواسته بود تا انعامی به این شاعر بدهند او گفته بود اسفالت راه اصفهان نجف آباد مرا بس است.