• تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اردیبهشت 1399 - 8:32
  • کد خبر : 50775
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
رزمایش کمک مومنانه

حمایت از ۸ هزار خانوار نجف‌آبادی در رزمایش کمک مؤمنانه+تصاویر و فیلم

حمایت از ۸ هزار خانوار نجف‌آبادی در رزمایش کمک مؤمنانه+تصاویر و فیلم فارس: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نجف‌آباد گفت: در مرحله دوم ۸ هزار بسته کمک معیشتی بین آسیب‌دیدگان از ویروس کرونا در شهرستان نجف‌آباد توزیع خواهد شد. حجت‌اله صفرپور در حاشیه توزیع بسته‌های کمک مؤمنانه ابراز داشت: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر

حمایت از ۸ هزار خانوار نجف‌آبادی در رزمایش کمک مؤمنانه+تصاویر و فیلم

فارس: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نجف‌آباد گفت: در مرحله دوم ۸ هزار بسته کمک معیشتی بین آسیب‌دیدگان از ویروس کرونا در شهرستان نجف‌آباد توزیع خواهد شد.

حجت‌اله صفرپور در حاشیه توزیع بسته‌های کمک مؤمنانه ابراز داشت: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش گسترده کمک مؤمنانه و در راستای کمک به اقشار آسیب‌دیده از ویروس کرونا ناحیه مقاومت بسیج با کمک بسیجیان و خیرین توانست ۸ هزار بسته معیشتی تهیه کند که تا آخر هفته جاری در همه جغرافیای شهرستان نجف‌آباد توزیع خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نجف‌آباد ارزش هر کدام از این بسته‌ها را معادل ۲۵۰ هزار تومان دانست و افزود: در مرحله اول ۲ هزار ۴۸۵ بسته تهیه و بین آسیب‌دیدگان ناشی از بیماری کرونا توزیع شد و مرحله دوم نیز این کمک‌ها تا عید سعید فطر به ۸ هزار بسته خواهد رسید.

وی نحوه شناسایی افراد نیازمند را این‌گونه بیان کرد: شناسایی این افراد توسط پایگاه‌های بسیج، خیرین و خود مردم بوده است، ضمن این‌که مردم می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج، افراد نیازمندی را که در اقوام یا محل سکونت خود می‌شناسند معرفی کنند تا بتوانیم کمک‌ها را به دست آن‌ها برسانیم.

رزمایش کمک مومنانه

رزمایش کمک مومنانه

رزمایش کمک مومنانه

رزمایش کمک مومنانه

رزمایش کمک مومنانه

رزمایش کمک مومنانه

حمایت از ۸ هزار خانوار نجف‌آبادی در رزمایش کمک مؤمنانه+تصاویر و فیلم

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.