در انتظار سونامی ورشکستگی اصناف نجفآباد هستیم
اصفهان امروز: حمید کاظمی تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش اتاق اصناف را ۱۴ هزار واحد اعلام کرد واظهارداشت: این واحدها در دو حوزه تولیدی – خدمات فنی و توزیعی – خدماتی در قالب ۴۹ اتحادیه صنفی فعالیت میکنند. رئیس اتاق اصناف نجف آباد در ادامه به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی اشاره کرد وبیان داشت: اصناف […]
اصفهان امروز: حمید کاظمی تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش اتاق اصناف را ۱۴ هزار واحد اعلام کرد واظهارداشت: این واحدها در دو حوزه تولیدی – خدمات فنی و توزیعی – خدماتی در قالب ۴۹ اتحادیه صنفی فعالیت میکنند.
رئیس اتاق اصناف نجف آباد در ادامه به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی اشاره کرد وبیان داشت: اصناف شهرستان نجفآباد با مشکلات عدیدهای روبرو هستند و دغدغههایی دارند که امیدواریم مسئولان مربوطه نسبت به رفع آنها چارهاندیشی کنند. کاظمی تعطیلی بیرویه واحدهای تولیدی را ازجمله مسائل بحرانی در شهرستان عنوان کرد و افزود: در اثر این تعطیلی موج سنگین بیکاری به سمت اصناف حمله ورشد و علاوه بر اینکه صنایع نیروهای متخصص و باتجربه خود را از دست دادند اصناف نیز با موج جدیدی از نیروی بیتجربه و چالش جدی مواجه شدند.
وی با انتقاد از دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر برداشتن شرایط اصولی و تخصصی صدور پروانه کسب تصریح کرد: این وزارت خانه ضوابط صدور پروانه کسب را حذف کرده که کار، کارشناسی شده نیست، جوانانی بدون تجربه وارد بازار شده و شرایط کار را برای افراد قدیمی محدودمی کنند. وی افزود: یکی دیگرازسیاست های وزارتخانه توسعه فروشگاههای بزرگ وزنجیره ای است که خود باعث تنگتر شدن فضای رقابت میشود وازسویی نیز فشار سازمان امور مالیاتی بر کسبه باعث شده در انتظار یک سونامی و موج بزرگ ورشکستگی اصناف نجفآباد باشیم.
رئیس اتاق اصناف شهرستان نجفآباد اضافه کرد: ما دادخواستی به دیوان عدالت اداری در مقابله با بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت تقدیم کردهایم و خواستار تجدیدنظر در این دستورالعمل شدهایم زیرا معتقدیم با ایجاد یک فروشگاه بزرگ زنجیرهای حداقل ۱۰۰ واحد صنفی کوچک تعطیل میشود.
با سلام و احترام
اگه دوستان یادشون باشه کاربری به نام”امیر” اردیبهشت سال ۹۴ در پی درج خبری با عنوان “رشد ۳۰درصدی صدور پروانه کسب در نجف آباد” از زبان رییس اداره صنعت،معدن و تجارت نجف آباد،دقیقا این موضوع را پیش بینی کرده بود و در مورد رشد صدور پروانه کسب توزیعی و عواقب آن کامل توضیح داده و آن را مورد انتقاد قرار داده بود،ای کاش همان روزها آقایون مسئول یکمی تامل کرده بودند.
خوبه که مسئول سایت عین همون نظر را دوباره در ذیل این خبر درج نمایند.
ممنون
(باز نشر نظر مورد اشاره مخاطب)
با سلام و احترام
آقای فرماندار محترم و عزیز
خیلی خوب گفتی و نکته بسیار مهم در سخنان شما”عدم مدیریت قوی و موثر”
البته اگر آن مدیریت قوی و موثر هم صورت بگیرد بازهم نیاز به امنیت سرمایه گذاری و برطرف کردن موانع اشتغال و حمایت بی چون و چرای دولت و پشتیبانی قوی دستگاه قضایی و وارد شدن مقتدرانه قوه مجریه بعنوان قانون گذار می باشد.
به خدا جای تاسف است که با این همه منابع مالی،انسانی،فکری،علمی،معدنی و و و … به قول شما باید منتظر سونامی بیکاری باشم.
تورم کنترل شده نیز بهتر از رکود بازار است و در حال حاضر رکورد بازار امان مردم و بازاری و صنعتگر را بریده است.
نکته بسیار خطرناکی که به آن اشاره نشده،موج درخواست بازگشایی و دایر نمودن صنوف توزیعی می باشد و این بدان معناست که به دلیل وضعیت بد اقتصادی همه به سمت فروش محصولات با حداقل سرمایه گذاری و حداقل سود روی آورده اند.این نشان دهنده بهم خوردن توازن چرخه تولید،توزیع و مصرف می باشد که در این نابسامانی هر سه رکن چرخه آسیب خواهند دید.
ممنون
سلام. میگما، تعهد و تقوا جای خودش…
ولی اینکه یه دیپلمه بیاد رئیس {…} بشه، جای تامل و … داره !!!
جدا از این حرفها خدا نکند گذر مشتری به اصناف+اتحادیه ها بیافتد.
حرف از آتش قیامت میزنند ولی……
حقوق مشتری و مصرف کننده در اتحادیه ها تعریف نشده است و اصناف هم به گزارش غلط آنها استناد میکنند حتی شکایت را ثبت نمیکنند و کد رهگیری ای هم در کار نیست حتی جواب شکایت را نمیدهند.
این مورد را به شخصه مشاهده کردم و ناراضی ام.