• تاریخ انتشار : یکشنبه 23 فروردین 1394 - 12:42
  • کد خبر : 16973
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر

رهاسازی بیش از ۴۰۰ ماهی قرمز در استخر پارک کوهستان نجف آباد

[box type=”shadow” ]با پایان تعطیلات نوروز، بیش از ۴۰۰ قطعه ماهی سفره هفت سین مردم نجف آباد، در جشنواره ای با این عنوان در پارک کوهستان شهرستان رها شدند.[/box] محمد مهدی حسن پور گفت: جشنواره رهاسازی ماهیان سفره هفت سین سال ۱۳۹۴، با مساعدت ویژه شهرداری و سازمان رفاهی و تفریحی شهرداری نجف آباد ساعت

[box type=”shadow” ]با پایان تعطیلات نوروز، بیش از ۴۰۰ قطعه ماهی سفره هفت سین مردم نجف آباد، در جشنواره ای با این عنوان در پارک کوهستان شهرستان رها شدند.[/box]

محمد مهدی حسن پور گفت: جشنواره رهاسازی ماهیان سفره هفت سین سال ۱۳۹۴، با مساعدت ویژه شهرداری و سازمان رفاهی و تفریحی شهرداری نجف آباد ساعت ۸ صبح روزجمعه (۲۱ فروردین) درپارک کوهستان نجف آباد برگزار گردید.

وی تصریح کرد: این جشنواره در راستای حمایت از دوستداران طبیعت، یادآوری و دعوت اقشار مختلف مردم به خصوص آموزش کودکان در رابطه با مسائل محیط زیستی و اشاعه این فرهنگ درجامعه بوده است.

حسن پور گفت: هرساله با پایان نوروز، ماهیان سفره های هفت سین، محکوم به مرگ هستند اما امسال در اقدامی در خور توجه از سوی شبکه دامپزشکی شهرستان، شهرداری و سازمان رفاهی و تفریحی شهرداری نجف آباد، طبق فراخوان قبلی، بیش از ۴۰۰ قطعه ماهی دراستخر پارک کوهستان شهرستان رها شدند.

رییس شبکه دامپزشکی نجف آباد افزود: در پایان این جشنواره ضمن رهاسازی ماهیان، مسئولین برگزاری به قید قرعه و یادگار برای شرکت کنندگان( شهروندانی که ماهی آزاد نموده اند) هدایایی در نظر گرفته که در اسرع وقت به این عزیزان اهداء می گردد.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.