زنده شدن دوباره ارگ نجف آباد با جشنواره بازیها و غذاهای بومی

پس از ماهها توقف فعالیت ارگ تاریخی نجف آباد این اثر تاریخی یک بار دیگر با جشنواره ای از جنس بازیهای محلی و پخت انواع غذاهای سالم و سنتی، به میان مردم بازگشت. پیش از این یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی از قم با سرمایه گذاری در این مجموعه تاریخی،ضمن انجام برخی ساخت و […]

پس از ماهها توقف فعالیت ارگ تاریخی نجف آباد این اثر تاریخی یک بار دیگر با جشنواره ای از جنس بازیهای محلی و پخت انواع غذاهای سالم و سنتی، به میان مردم بازگشت.

پیش از این یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی از قم با سرمایه گذاری در این مجموعه تاریخی،ضمن انجام برخی ساخت و سازهای جدید اقدام به برگزاری ویژه برنامه های مختلف در آن مانند راه اندازی رستوران سنتی در آن کرده بود ولی به دلیل اختلافات به وجود آمده بین نامبرده و شهرداری،این مجموعه ماهها بود که بدون استفاده باقی مانده بود.

البته اخیرا بر طبق آنچه که مسئولان بیان کرده اند این مشکلات برطرف شده و با خلع ید از پیمانکار قبلی این مجموعه تاریخی در نوروز امسال به صورت فعال پذیرای علاقه مندان خواهد بود.

اجرای بازیهای محلی مانند کفش کفشی،زله بند و پل جفتک در کنار نمایش دو نوع پخت نان محلی به نام اگردک و نان ساده خانگی با کنجد و شنبلیله و نمایش آثار صنایع دستی هنرمندان شهر در رشته هایی مانند منبت کاری،مینا کاری،ترمه دوزی،قلم زنی،سفال و سرامیک،سبد بافی،شمع سازی،کلاه و گیوه دوزی و مشبک سازی دیگر بخش های این جشنواره را تشکیل میداد.

در پایان این جشنواره  بهار ابراهیمی از رحمت آباد،زهره واثقی از خونداب و اعظم صادقی از نهضت آباد به عنوان نفرات اول تا سوم بخش آشپزی جوایز خود را دریافت کردند.