کاهش بسیار چشمگیر استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان در شهرستان نجف آباد
کاهش بسیار چشمگیر استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان در شهرستان نجف آباد

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند. فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از […]

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند.
فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و مسئولین مربوطه باید با جدیت و دقت نسبت به نظارت بر تولید آن اقدام فرمایند و با تشدید بازرسی های برنامه ریزی شده بر کیفیت و قیمت نظارت کامل داشته باشند.در این جلسه همچنین تصمیماتی در خصوص برخورد با تخلفات احتمالی در زمینه کم فروشی و گرانفروشی استفاده از افزودنی های غیر مجاز ، فروش آرد خارج از شبکه ، تعطیلی های خودسرانه ، مسائل بهداشت محیط و بهداشت فردی ، فروش اجباری نان کنجدی و فروش نان های بدون شناسنامه تولید تحت عنوان نان خانگی و … اتخاذ گردید.