• تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آذر 1404 - 18:37
  • کد خبر : 69673
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
رزمندگان لشکر 8 نجف اشرف

معرفی رزمندگان گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸ در بهار۶۷+فیلم

معرفی رزمندگان گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸ در بهار۶۷+فیلم خانه ایثار نجف آباد: این فیلم به احتمال بسیار قوی در خرداد۶۷ و طی عملیات بیت‌المقدس۷ در حوالی شلمچه ضبط شده و طی آن نیروهای گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸نجف‌اشرف که بیشترشان اهل شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل هستند، مصاحبه می‌کنند. فیلم با حرکت ستونی رزمندگان و معرفی آن‌ها

معرفی رزمندگان گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸ در بهار۶۷+فیلم

خانه ایثار نجف آباد: این فیلم به احتمال بسیار قوی در خرداد۶۷ و طی عملیات بیت‌المقدس۷ در حوالی شلمچه ضبط شده و طی آن نیروهای گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸نجف‌اشرف که بیشترشان اهل شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل هستند، مصاحبه می‌کنند.

فیلم با حرکت ستونی رزمندگان و معرفی آن‌ها شروع شده و به ترتیب گروهان‌های امام‌حسین، امام‌حسن و امام سجاد این گردان خودشان را معرفی می‌کنند. بعد از گروهان امام سجاد، دوربین برای لحظاتی شروع به نشان دادن اعضای کادر فرماندهی گردان کرده و بعد از لحظاتی با تعدادی از آن‌ها گفت‌وگو کرده و سوالاتی مفصل‌تر از بقیه را با آن‌ها طرح می‌کند.

بعد از این بخش، برای لحظاتی دوباره نیروهای حاضر در آن محدوده و تعدادی از اعضای کادر فرماندهی گردان نشان داده شده و بعد از آن نوبت گروهان چهارم این گردان با نام قمر‌بنی‌هاشم می‌شود تا به صورت ستونی حرکت کرده و خودشان را معرفی کنند.

از جمع بیش از سیصد رزمنده‌ای که خودشان را در این فیلم معرفی می‌کنند، یک نفر تاریخ اعزامش را ۲۱ فروردین ۶۷ بیان می‌کند و در جایی هم مصاحبه‌کننده به این نکته اشاره دارد که نیروها به تازگی از خط برگشته‌اند.

در آن مقطع، شهرستان آران و بیدگل به نام «گل‌آرا» معروف شده بود و به همین دلیل برخی رزمندگان، زادگاهشان را با این عنوان معرفی می‌کنند.

در پیاده‌سازی مشخصات رزمندگان، ممکن است به دلیل کیفیت نامطلوب صوت یا سرعت زیاد تکلم رزمندگان، به درستی نتوانسته باشیم مشخصات را متوجه شویم. اگر شما اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری در این خصوص دارید، به ما اطلاع دهید.

به ترتیب رزمندگان زیر خودشان را در این فیلم معرفی می‌کنند:

(گردان امام‌حسین)

اصغر شاه‌والایی از کاشان، علی‌اکبر صمدی از کاشان، احمد پیازی از بادرود نطنز، ابوالفضل قَنویی از آران و بیدگل، محمدعلی نجاتی از برزُک کاشان، علی‌محمد ابراهیم‌پور از آران و بیدگل، داود عرب از روستای قَزاآن قمصر کاشان، رمضانعلی جعفری فرزند غلامعلی از برزُک کاشان، عباسعلی صادقی از روستای وَن کاشان، همایون محمد‌زاده از کاشان، حسین جعفریان از کاشان، علی حسن‌زاده نجاری از کاشان، مرتضی محمد‌پور از کاشان، اصغر قندی از کاشان، حسین اکبریان از ابوزیدآباد کاشان، حمیدرضا قنادی از کاشان، مجید عبدالرحمن از کاشان، محمد حلوائی از کاشان، محمدصادق حاج‌بابایی از راوند کاشان، علی قربانی از کاشان، مهدی نیلی‌فر از کاشان، محمد کرباسی از کاشان، حسین علیخان‌پور از کاشان، قاسم حیدریان از کاشان، مهدی مشرقی از کاشان، علیرضا معصومی از آذران کاشان، محمد سلیمانی از آذران کاشان، حسنعلی مطلبی از آذران کاشان، علیرضا علیزاده از آران و بیدگل، سیدعباس مطلبی از آران و بیدگل، محمد رمضانی از آران و بیدگل، محمدعلی ساعدی از کاشان، علی زیارتی یَزدِلی از کاشان، (در این بخش هشت رزمنده خودشان را معرفی می‌کنند ولی متاسفانه صدایی ضبط نشده)، حسن عباسی فرزند مجتبی از نیاسر کاشان، علیمحمد چوپانی از آران و بیدگل، محمدرضا خِیران فرزند شکرالله از کاشان، حسن بدیعی، علی عبدالهیان از کاشان، احمد چایدول از کاشان، عباس رضائیان، حسن طالبی از کاشان، اصغر رمضان‌پور از کاشان، علی لوءلو از کاشان، حسین قاسم‌زاده از کاشان، حسن رحیم‌زاده از کاشان، محمد معنوی‌نژاد از کاشان، حسین جانی‌زاده از راوند کاشان، احمد بخشوده از کاشان، علی پورَک از روستای شادیان کاشان، حمیدرضا عظیم‌زاده از آران و بیدگل، علیمحمد نوذرزاده از کاشان، ابوالفضل نوذرزاده از آران و بیدگل، محمد غفاری‌فرد از نوش‌آباد کاشان، سیدمهدی غفاری، قاسم مولایی از یَزدِل کاشان، محسن شکرائیان از نوش‌آباد کاشان، علی برادران از کاشان.

(گروهان امام حسن)

حسین فرهاد از آران و بیدگل، علی‌اصغر مقصودی از آران و بیدگل، حسین نوریان از آران و بیدگل، عباس سلطانی از کاشان، علی رجبی نوش‌آبادی از کاشان، رضا سیاحی از کاشان، عباسعلی مقبل‌نیا از آران و بیدگل، سعید قهاری از آران و بیدگل، علی ایمانیان از کاشان، عزیزالله شیرانی از نوش‌آباد کاشان، محمدرضا ملکی از کاشان، حسن خیرخواه از کاشان، ابراهیم معصومی از ابوزیدآباد کاشان (پزشکیار گردان است)، خیرالله دوستِزا از کاشان، اصغر گرامی از ابوزیدآباد کاشان، ایرج قندی از ابوزیدآباد کاشان، عباس مِسگَری از محمدآباد ابوزیدآباد، محمد دولت‌خواه از ابوزیدآباد کاشان، حسن ثانی از آران و بیدگل، سعید سعد‌آبادی از آران و بیدگل، مصطفی صادقی از کاشان، علی‌اصغر آزادی از کاشان، رسول نیک‌نژاد از کاشان، نعمت‌الله خاکسار از آران و بیدگل، حسین عباسی از کاشان، مرتضی دهقانیان از آران و بیدگل (تخریبچی گردان است)، جواد رحمتی از آران و بیدگل، محسن صراطی از آران و بیدگل، ابوالفضل محبوبی از آران و بیدگل (امدادگر گردان است)، حسن صلاحی از آران و بیدگل، … سعیدی از آران و بیدگل، علیمحمد دهقانی از آران و بیدگل، مرتضی سیدی از ابوزیدآباد کاشان، مجید مومنی از راوند کاشان، سیدعلی سادات از کاشان، مجید مسعودی از آران و بیدگل، علی حمیدی از کاشان، ناصر کاشفی از نوش‌آباد کاشان، عباس قیصری از راوند کاشان، مهدی ظریفی از کاشان، جواد ذوالاعتقادی از آران و بیدگل، علیرضا دهنویی از آران و بیدگل، محمدرضا نوبخت از کاشان، آیت‌الله روحانی از شهرکرد و اعزامی کاشان، مجتبی صمدیان از آران و بیدگل، مجید بنی‌مقدم از نوش‌آباد کاشان، عباس رضایی جِلوانی از کاشان، محمد باطنی از کاشان، داود پَشمی از کاشان، محمدتقی حاج‌قاسم از کاشان، سیدمحسن حسین‌پناه از کاشان، حسن بابایی از کاشان، مهدی پَشمی از نوش‌آباد کاشان.

(گروهان امام سجاد)

عباس چاوشیان از نوش‌آباد کاشان، ماشاالله رجبی از کاشان، عباس گورویی از آران و بیدگل، حسین استاد‌پور از آران و بیدگل، محمدرضا لطفی از آران و بیدگل، محمد بیدگُلی از آران و بیدگل، اسدالله رمضانعلی‌زاده از بُرزآباد کاشان، رضا حمامی از آران و بیدگل، علیمحمد باصری از آران و بیدگل، ابوالقاسم رمضانی از آران و بیدگل، احسان کَتوئی از کاشان، رمضانعلی مجیدی از کاشان، علی دارچینی از آران و بیدگل، مصطفی شبانی از آران و بیدگل، محمدرضا سپاسگزار فرزند اسماعیل از آران و بیدگل، عبدالله غیب‌زاده از آران و بیدگل، امیر ذوالاعتقادی از آران و بیدگل، عبدالله حُری از آران و بیدگل، علیمحمد عباسپور از آران و بیدگل، علیرضا سعادت‌نیا از کاشان، محمدرضا رئیسی از کاشان، ناصر آقاجانی از کاشان، جواد کوهی از کاشان، سیدمحمود شجاعت‌دینی از کاشان، علیرضا خاموشی از کاشان، ابوالفضل مَرغابی از آران و بیدگل، (دو نفر مصاحبه می‌کنند ولی صوت‌شان ضبط نشده)

(مصاحبه با کادر فرماندهی و طرح سوال)

محمد محسنی از آران و بیدگل، مصطفی مومنی‌فرد از کاشان، علی ایجادی از نصرآباد کاشان، حسن اکبری از کاشان، (رزمنده‌ای که بخش معرفی‌اش ضبط نشده و معاون گروهان است)، حجت‌الله دهقانی از کاشان، حسن صادقی از کاشان، علی‌آقا بِهفَرد از کاشان، عباس اناری از ابوزیدآباد کاشان، عبدالله مُعافی فرماندۀ گردان.

(گروهان قمر‌بنی‌هاشم)

علی سیدزاده از کاشان، علی … از آران و بیدگل، حسن شایان‌بیدگلی از آران و بیدگل، حسین سَرکاری (تاریخ اعزامش را ۲۱ فروردین ۶۷ اعلام می‌کند)، علی‌اکبر حامدی از شادآباد کاشان، محمدرضا سمپاش از آران و بیدگل، غلامعباس صانعی از نجف‌آباد، مجتبی حِسی از کاشان، مجتبی زارع از کاشان، محمود مزروعی از کاشان، حسین اربابی از آران و بیدگل، محمد رزاقیان از آران و بیدگل، علی دست‌ساز زاده از آران و بیدگل، حسین پارسا از آران و بیدگل، حسن موجودی از کاشان، علی‌اصغر حسین‌نیا از کاشان، رحمت‌الله ساوُجی از آران و بیدگل، علی نقی از کاشان، علی حبیبی‌فرد از لَتحُر کاشان، علیرضا یتیمیان از آران و بیدگل، امیرعباس گُل‌بچه از آران و بیدگل، نعمت‌الله طاقبیشه از کاشان، حمیدرضا …زاده از کاشان، حسین چهارسوقی آرانی، حسین …. از آران و بیدگل، حسین سنگی از آران و بیدگل، نصرت‌الله حاجی‌حسنی از آران و بیدگل، غلامرضا حاجی‌زاده از آران و بیدگل،  علی‌اکبر باغبِمانی از کاشان، عباسعلی راعی از کاشان، حسن اکبری از کاشان (قبلاً هم در این فیلم مصاحبه کرده بود).

 

تصاویر، تزیینی است.

رزمندگان لشکر 8 نجف اشرف

رزمندگان لشکر ۸ نجف اشرف

 

 

معرفی رزمندگان گردان علی‌ابن‌ابی‌طالب لشکر۸ در بهار۶۷+فیلم

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.