ثبت اولین تجربه استفاده از نانو کامپوزیت های جدید سیم های برق در نجف آباد

صرفه جویی ۸۰۰هزار دلاری با اجرای طرح نانو کامپوزیتی بر روی سیم های برق با اجرای طرح نانو کامپوزیتی بر روی سیم های برق دراصفهان ، ۸۰۰هزار دلار صرفه جویی ارزی حاصل شد. به گزارش خبر گزاری صدا وسیما ، محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برای نخستین بار نانوکامپوزیتی را تولید و تجاری سازی کردند […]

صرفه جویی ۸۰۰هزار دلاری با اجرای طرح نانو کامپوزیتی بر روی سیم های برق

با اجرای طرح نانو کامپوزیتی بر روی سیم های برق دراصفهان ، ۸۰۰هزار دلار صرفه جویی ارزی حاصل شد.
به گزارش خبر گزاری صدا وسیما ، محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برای نخستین بار نانوکامپوزیتی را تولید و تجاری سازی کردند که با اجرای آن بر روی سیم های برق در هر هزار کیلومتر سالانه قادر است ۸۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی به همراه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای اصفهان گفت: این ماده نانو کامپوزیتی محافظ سیم های برق از تلفات کرونا (ریزش الکترونها) جلوگیری می کند.
موسی الرّضایی افزود: این ماده برای نخستین بار در خطوط برق شهرستان های تیران و کرون و نجف آباد استفاده شد و ۹۰ در صد از تلفات کرونا را از بین برد.
سهیلی پور مدیرعامل این شرکت دانش بنیان هم گفت: این ماده با خاصیت ۴ تا ۶ درجه ای علاوه بر از بین بردن تلفات کرونا ،با کاهش دمای سیم های برق ، تمیزشوندگی سیم ها با بارش باران و پیشگیری از یخ زدگی سیم ها به صرفه جویی در مصرف برق و کیفیت برق رسانی کمک می کند.
وی افزود: هزینه این ماده در هر لیتر حدود ۱۰۰ هزارتومان است که بعنوان یک ماده نانویی بسیار مقرون به صرفه است.
این ماده نانویی که با ۳ سال کار تحقیقاتی محققان کشورمان به دست امده قرار است به زودی در کشور افریقای جنوبی هم اجرا شود.