عکس ناقص
این روزها شاهد مانور گسترده برخی رسانه ها بر روی تصویر گریه کردن دکتر ظریف برای صحبتهای دختر بیماری هستیم که با تشکر از برداشته شدن تحریم های دارویی، از تلاش های تیم مذاکره کننده تشکر می کند ولی در این میان شاید چندین تصویر دیگر نیز بایستی در کنار این عکس مورد دقت قرار […]
این روزها شاهد مانور گسترده برخی رسانه ها بر روی تصویر گریه کردن دکتر ظریف برای صحبتهای دختر بیماری هستیم که با تشکر از برداشته شدن تحریم های دارویی، از تلاش های تیم مذاکره کننده تشکر می کند ولی در این میان شاید چندین تصویر دیگر نیز بایستی در کنار این عکس مورد دقت قرار گیرند.
در اینجا جای تصویر جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان که سالهاست بر اثر جراحات ناشی از سلاح های اهدایی برخی از همین کشورهای ۱+۵ زندگی غیر قابل تحملی را می گذرانند نیز خالی است. کشورهایی که امروز بیشتر از گذشته اشتیاقشان را برای صادرات محصولاتشان به ایران نشان داده اند و مرتب از گسترش روابط اقتصادی سخن می گویند.
در اینجا جای تصویر مبتلایان به ایدز نیز که نزدیک به سی سال پیش با خون های ارسالی یکی دیگر از طرف های مذاکره ما، به بیماری بسیار سختی مبتلا شدند نیز خالی است. همان هایی که شاید تا چند روز دیگر شاهد حضور مقام ارشدشان و متهم ردیف اول این فاجعه انسانی در کشورمان به بهانه باز شدن فضای روابط اقتصادی ایران و اروپا پس از اعلام جمع بندی مذاکرات هسته ای باشیم.
در اینجا جای تصویر تمامی شهدای دوران دفاع مقدس نیز که در نبردی نابرابر جان شیرین خود را فدای استقلال و سر بلندی این کشور کردند نیز خالی خواهد بود، همانهایی که با کمک اطلاعاتی برخی از همین کشورها، در عملیات هایی مانند کربلای چهار به شهادت رسیدند یا به برکت توپها و موشک های پیشرفته اهدایی برخی کشورهای ۱+۵، کمترین شانس را برای زنده ماندن در طول هشت سال دفاع مقدس پیدا کردند.
در اینجا جای تصاویر تک تک نزدیک به ۱۷ هزار شهید ترور ایران نیز خالی است که به دست گروهی مانند منافقین به شهادت رسیدند وامروز همین کشورها در بالاترین سطح از آنها حمایت و با افتخار از خارج کردن این جنایتکاران از لیست گروه های تروریستی سخن می گویند.
در اینجا جای تمامی صنعتگران و تولید کنندگان ورشکسته ما نیز که در طول سالهای تحریم و غیر تحریم زیر فشار واردات محصولات این کشورها کمر خم کردند نیز خالی است.
به هر حال این مذاکرات و نتایج آن به هر نتیجه ای که برسد و هر تاثیری که داشته باشد، ذهن این مردم هیچ گاه خاطره خیانت ها و جنایات برخی از این کشورهای به اصطلاح متمدن را فراموش نخواهد کرد. رسانه ها نیز بهتر است فارغ از مسائل سیاسی و جناح بندی های مرسوم، با دیدی ملی به مسائل نگاه کرده و هیچ گاه ارزشها و غرور یک کشور را بازیچه سیاست بازی های خود قرار ندهند.
سلام و سپاس از متن قشنگتون
تعداد شهدای ترور حدود ۱۷ هزار نفر است بررسی و اصلاح کنید
با تشکر اصلاح شد
جای عکس خیلی چیزها خالیه، کودکان کار . فقر، اعتیاد،