[box type=”shadow” ]کتاب ” آشپزی را دوست دارم” با داشتن بیش از پنجاه و هشت دستور پخت غذا که بیشتر آنها نیز مربوط به غذاهای رژیمی و در عین حال ابداعی خود نویسنده هستند یکی از منحصر به فرد ترین کتابهای چاپ شده در این زمینه طی سالهای اخیر به شمار می آید. [/box]الهام قادری […]

[box type=”shadow” ]کتاب ” آشپزی را دوست دارم” با داشتن بیش از پنجاه و هشت دستور پخت غذا که بیشتر آنها نیز مربوط به غذاهای رژیمی و در عین حال ابداعی خود نویسنده هستند یکی از منحصر به فرد ترین کتابهای چاپ شده در این زمینه طی سالهای اخیر به شمار می آید. [/box]الهام قادری نویسنده این کتاب که وجود بیش از سی تصویر با کیفیت از غذاهای آموزش داده شده اثر او را با استقبال بسیار خوب علاقه مندان مواجه کرده در خصوص علت و روند چاپ این اثر می گوید:« انجام کار آشپزی از دوران کودکی و آموزش دوره گیاهان دارویی که به آشنایی بیشتر با خواص و فواید مواد غذایی منجر شد  مهمترین عواملی بودند که من را به سمت تالیف چنین مجموعه ای پس از انجام سالها کار آشپزی و آموزش سوق داد.»

قادری همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به چاپ دومین سری از کتابش در کمتر از دو ماه پس از اولین سری از آن در اوایل سال جاری افزود:« در تالیف پنجاه و هشت دستور پخت غذای این اثر بیشتر از تجربیات و ابتکارات شخصی استفاده کرده ام و این امر در کنار درج خاصیت غذایی و دارویی یکی از مواد به کار رفته در پخت غذا همراه با دستور پخت آن، مهمترین دلایل استقبال خوانندگان به شمار می آید.»

وی معتقد است:« نسل جدید به دلیل  گسترش بیماریهای ناشی از تغذیه ناصحیح و عوارض انواع گوشت، تمایل و علاقه زیادی برای استفاده از غذاهای رژیمی دارند و  همین امر تاکنون علاقه مندان زیادی را حتی از بین مردان کارمند به سمت استفاده از این اثر جذب کرده است.»

 

پیگیری علاقه مندان برای چاپ دومین مجموعه با موضوع دِسِر و شیرینی

قادری در خصوص هدف بعدی نو۲۲۲یسندگی خود می گوید:« بیشتر مخاطبین با توجه به مطالب،نحوه تدوین و صفحه آرایی اولین نمونه از مجموعه کتب مرتبط با آشپزی در مکاتبه با بنده و انتشارت مهر زهرا (س) به عنوان ناشر و توزیع کننده اثر، خواستار تهیه دومین کتاب پیرامون تهیه انواع دسر و شیرینی هستند.»

وی در همین خصوص می گوید:« از ۲۲نکات قابل توجه در این خصوص باید به دقت نظر خوب خوانندگان در مطالعه کتاب اشاره کرد به طوری که بسیاری از مواردی که در چاپ اول کتاب  مورد غفلت و بی توجهی قرار گرفته اند با تذکرات خوانندگان در چاپ های بعدی اصلاح و به روز رسانی خواهند شد.»

البته مقدمه این کتاب که با عنوان “فوت و فن ها” به بیان برخی نکات مرتبط با آشپزی و پخت غذا می پردازد را باید مهمترین بخش آن به شمار آورد که بدون مطالعه دقیق و کامل آن امکان استفاده از بقیه بخش های کتاب وجود نخواهد داشت.

مسافرت به نقاط مختلف ایران و آشنایی با فرهنگ غذایی آنها یکی دیگر از امتیازات نویسنده کتاب به شمار می آید که از آن در جاهای مختلفی به خوبی استفاده کرده و قرار گرفتن این امتیاز در کنار تازه بودن غذاهای معرفی شده سطح مقبولیت اثر در بین مردم را تا حد زیادی بالا برده است.

اخذ مدرک آشپزی بین المللی؛ هدف بعدی نویسنده

نویسنده کتاب “آشپزی را دوست دارم” پیرامون اهداف بعدی خود در زمینه آموزش آشپزی می گوید:« داشتن امتیازاتی مانند تالیف یک کتاب و سالها تجربه عملی در این زمینه  شرایط نسبتا خوبی را برای اخذ مدرک بین المللی آشپزی فراهم کنم.»

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]1[/tab_title][tab_title]2[/tab_title][tab_title]3[/tab_title][tab_title]4[/tab_title][/tabs_head][tab]تدریس کلاسهای آموزشی آشپزی یکی دیگر از پیشنهاد هایی است که طی ماههای اخیر از سوی موسسات آموزشی به دفعات مختلف به قادری داده شده ولی او تنها به تدریس خصوص افرادی محدود و تهیه دستور طبخ غذاهای جدید و رژیمی ویژه مبتلایان به بیماریهای گوناگون مطابق با دستور پزشک معالج بسنده کرده است.»[/tab][tab] با وجود علاقه نویسنده به آموزش حضوری مطالب گردآوری شده در کتاب و انگیزه تدوین سی دی های تصویری مرتبط با این موضوع، هزینه بالای این ایده ها و ناتوانی مخاطبان عمومی چنین آثاری از خرید تولیدات صورت گرفته تا کنون مانع از عملی شدن چنین ایده هایی از سوی نویسنده شده است. [/tab][tab]هزینه های بالای چاپ، نوسانات شدید قیمت کاغذ نیز را باید از جمله عواملی بدانیم که تاکنون مانع از ریسک نویسنده و انتشارت مهر زهرا(س) نجف آباد برای عرضه ی چاپ های بعدی این اثر به بازار نشر شده است. [/tab][tab][/tab][/tabs]

[box type=”note” ]کتاب ” آشپزی را دوست دارم” در اواخر سال نود و دو در قطع جیبی و ۱۰۴ صفحه توسط انتشارات مهر زهرا (س) نجف آباد روانه بازار نشر شده است.[/box]