هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد. سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود. خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه […]

هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد.
سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود.
خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید هشت هزار تن گوشت بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد که ۴۰ درصد تولید این استان به استان های یزد ، تهران و فارس ارسال می شود.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما