نماینده فرمانداری در کارگروه آرد و نان نجف آباد گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی پخت و عرضه نان در سطح شهر که با همکاری دستگاه های مختلف از هفته گذشته شروع شده، عرضه نان بدون ایتکت مشخصات تولید کننده آن در سوپر مارکت های سراسر شهر ممنوع شده و با متخلفان […]

نماینده فرمانداری در کارگروه آرد و نان نجف آباد گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی پخت و عرضه نان در سطح شهر که با همکاری دستگاه های مختلف از هفته گذشته شروع شده، عرضه نان بدون ایتکت مشخصات تولید کننده آن در سوپر مارکت های سراسر شهر ممنوع شده و با متخلفان برخورد خواهد شد.
علی صادقی نماینده فرمانداری در کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد اعلام داشت:« در مجموعه اقدامات صورت گرفته فضاهایی نیز جهت ادامه فعالیت قانونمند و بهداشتی واحد های تولید کننده نان خانگی در شبکه آرد و نان شهر دیده شده و در کنار آن برای نانوایانی که اقدام به پخت محصول با کیفیت کنند، مجوز پخت نان با وزن چانه و قیمت بالاتر و استفاده از آرد سبوسدار ۷ درصد صادر می شود.»
صادقی همچنین با اشاره به سابقه تاریخی مردم نجف آباد در موضوع اهمیت به کیفیت پخت نان،گواه آن را بالاتر بودن سطح تولیدات این عرصه نسبت به دیگر نقاط استان دانست و اضافه کرد:« در این برنامه که همزمان با طرح تحول نظام سلامت در کشور اجرایی می شود، شبکه بهداشت و درمان نجف آباد نقش بسیار فعال و محوری ایفا می کند و به عنوان تنها شهرستان استان که دارای آزمایشگاه مستقل کنترل کیفیت نان می باشد به صورت بیست و چهار ساعته با نمونه گیری از محصول نانوایی های سطح شهر بر عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز در پخت این واحد ها نظارت می کند.»
اظهار امیدواری برای باقی ماندن کیفیت نان نجف آباد در سطح سالهای گذشته دیگر موردی بود که مسئول روابط عمومی فرمانداری با اشاره به آن خاطر نشان ساخت:« در این برنامه که با همکاری خوب نانوایان سطح شهر در حال اجراست،آگاهی شهروندان و همکاری در اطلاع رسانی به موقع از بروز تخلفات احتمالی مانند کیفیت پایین نان پخت شده،استفاده از افزودنی های غیر مجاز،رعایت نکردن ساعات پخت،برخورد نامناسب با مشتریان و یا رعایت نکردن موارد بهداشتی می تواند به موفقیت اجرای آن کمک شایانی داشته باشد.»
شهروندان می توانند نظرات،انتقادات،پیشنهادات و موارد تخلف احتمالی مشاهده شده در مورد فعالیت واحد های نانوایی را از طریق سامانه پیامکی۳۰۰۰۶۷۰۲۶۴۳۱۳۷ و یا تلفن ۱۲۴ اداره صنعت،معدن و تجارت به اطلاع مسئولان برسانند.
صادقی در پایان سخنان خود اضافه کرد:« در کمیته آرد و نان شهرستان که با حضور دستگاه هایی مانند اداره صنعت،معدن وتجارت،شبکه بهداشت و درمان، فرمانداری،تعزیرات،اتحادیه صنف نانوایان،جهاد کشاورزی و اماکن عمومی تشکیل جلسه می دهد تصمیمات مختلفی مورد تصویب اعضا قرار می گیرد که اجرایی شدن آنها در دو بخش توسط فرمانداری و یا اداره صنعت،معدن و تجارت پیگیری و نظارت می شود.»
۹۰ درصد نان مصرفی نجف آبادی ها از نوع تافتون است و به دلیل کیفیت خوب آنها علاوه بر تعدادی از شهرهای اطراف، دیگر استان های کشور نیز بعضا مشتری آن هستند.

منبع:news.najafabad.ir

مطالب مرتبط