رئیس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد گفت: کارشناسان بهداشت محیط این مجموعه طی دو ماه اخیر با بازدید از مراکز متعدد تولید و عرضه محصولات غذایی، نسبت به جمع آوری و نابودی بیش از یک تن انواع تنقلات، سوسیس و کالباس، نوشیدنی و لبینات فاسد، تاریخ گذشته و غیر مجاز اقدام کرده اند. به […]

رئیس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد گفت: کارشناسان بهداشت محیط این مجموعه طی دو ماه اخیر با بازدید از مراکز متعدد تولید و عرضه محصولات غذایی، نسبت به جمع آوری و نابودی بیش از یک تن انواع تنقلات، سوسیس و کالباس، نوشیدنی و لبینات فاسد، تاریخ گذشته و غیر مجاز اقدام کرده اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از نجف آباد حمید گله داری رئیس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد در حاشیه یکی از جلسات اداری اعلام داشت:« علاوه بر این موارد که پرونده خاطیان آن تکمیل و روانه مراجع قضایی شده، یک واحد طبخ و عرضه غذا نیز به دلیل استفاده از رنگ های خوراکی غیر مجاز به دلیل داشتن نواقص بهداشتی بحرانی، پلمپ شده است.»

گله داری با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان این شبکه بر سلامت تولید وعرضه محصولات غذایی اضافه کرد: « در همین راستا و طی بازدید های میدانی صورت گرفته، چهار قنادی سطح شهر که از رنگ های غیر مجاز جهت پخت انواع شیرینی استفاده می کردند، شناسایی و با حکم مرجع قضایی به صورت موقت پلمپ شده اند.»

وی در پایان اضافه کرد: « در کنار برخورد های قانونی، با همکاری اصناف مربوطه دوره های آموزشی خاصی نیز برای فعالین مشاغل مختلف برگزار شده که از جمله آن ها می توان به چندین کارگاه ویژه قنادان اشاره کرد که کاهش استفاده از رنگ های غیر مجاز در سال های اخیر از نتابج برگزاری آن محسوب می شود.»