- تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 - 15:51
- کد خبر : 39108
- مشاهده : - چاپ خبر

اعلام مهلت برای کشاورزان بدهکار
اعلام مهلت برای کشاورزان بدهکار کشاورزان و واحدهای تولیدی بدهکار شهرستانهای اصفهان, نجف آباد, شهرضا, فلاورجان, لنجان, مبارکه, خمینی شهر, برخوار و شاهین شهر ومیمه تا پایان مهر فرصت دارند تا ۵درصد از کل بدهی خود را پرداخت کنند. خبرگزاری صدا و سیما: مدیر شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان گفت: با توجه به کاهش
اعلام مهلت برای کشاورزان بدهکار
کشاورزان و واحدهای تولیدی بدهکار شهرستانهای اصفهان, نجف آباد, شهرضا, فلاورجان, لنجان, مبارکه, خمینی شهر, برخوار و شاهین شهر ومیمه تا پایان مهر فرصت دارند تا ۵درصد از کل بدهی خود را پرداخت کنند.
خبرگزاری صدا و سیما: مدیر شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان گفت: با توجه به کاهش بارش ها در سال گذشته و خسارت های وارده, واحدهای تولیدی و کشاورزی ۹شهرستان حوضه آبریز زاینده رود که باید از حقابه استفاده می کردند با پرداخت پنج درصد کل مطالباتشان و حضور ضامنان و وثیقه گذاران بدهی هاشان تعیین تکلیف شود.
محمدرضا پویافرد افزود: با اخذ پنج درصد بدهی از واحدهای تولیدی و کشاورزی دارای تسهیلات در بانک کشاورزی, آنها می توانند از نپرداختن سود پس از سررسید تسهیلات و دیگر مزایای بانکی استفاده کنند.
اعلام مهلت برای کشاورزان بدهکار
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰