رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد گفت: در راستای نظارت هر چه بیشتر بر روی کیفیت انواع نانهای پخت شده در سطح شهر، هر هفته دو نمونه از نان پخت شده صبحگاهی ۱۰ تا ۱۳ واحد نانوایی توسط کارشناسان این شبکه جمع آوری و جهت انجام بررسیهای تکمیلی به آزمایشگاه کیفیت نان شهرستان انتقال […]
رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد گفت: در راستای نظارت هر چه بیشتر بر روی کیفیت انواع نانهای پخت شده در سطح شهر، هر هفته دو نمونه از نان پخت شده صبحگاهی ۱۰ تا ۱۳ واحد نانوایی توسط کارشناسان این شبکه جمع آوری و جهت انجام بررسیهای تکمیلی به آزمایشگاه کیفیت نان شهرستان انتقال داده میشود.
حمید گله داری رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به مشکلات خاص موجود برای نظارت بهداشتی و کیفی بر روی مراکز تولید نان، با تصمیم دستگاههای مسوول در این رابطه قرار شده تا نظارتها در محل عرضه نان تشدید شود و در همین راستا طی هفتههای اخیر از نان عرضه شده در بیش از ۴۰ فروشگاه مواد غذایی نمونه برداری و آزمایش شده است.
وی در ادامه از نجف آباد به عنوان یکی از معدود شهرستانهای استان نام برد که به صورت مستقل دارای یک واحد آزمایشگاهی کنترل کیفیت بوده و گفت: در روزهای اخیر طرح ویژه و ضربتی بهداشت محیط جهت نظارت و بازرسی بر تمامی اماکن تهیه،طبخ و توزیع مواد غذایی مانند رستورانها، اغذیه فروشیها، کبابیها، عرضه کنندگان انواع صبحانه و دیگر فعالان این حوزه آغاز شده که طی آن در صورت مشاهده هر گونه تخلف احتمالی با خاطیان در کمترین زمان ممکن بر اساس قوانین موجود برخورد خواهد شد.
اشاره به همکاری خوب و تعامل سازنده شبکه بهداشت با دیگر دستگاه های مسوول در موضوع کیفیت نان دیگر مطلبی بود که گله داری با تشریح آن ادامه داد: خوشبختانه در ماههای اخیر با افزایش نظارتها بر فعالیت واحدهای نانوایی شاهد بهبود کیفیت نانهای پخت شده بودهایم به طوریکه میزان نمونههای اخذ شده با کیفیت در این مدت نسبت به زمان مشابه سال گذشته از ۶۰ به ۷۶درصد افزایش پیدا کرده و انتظار داریم این میزان در آینده به مرز ۸۵درصد نیز نزدیک شود.
لازم به ذکر است، بر طبق مصوبه کارگروه آرد و نان نجف آباد عرضه نان نرم در فروشگاه های مواد غذایی بدون برچسب و مشخصات تولید کننده ممنوع بوده و بازرسان شبکه بهداشت و دیگر دستگاههای مسوول در صورت مشاهده با آن برخورد خواهند کرد.
منبع خبر:imna.ir