اولین کارخانه محصولات غذایی بدون گلوتن در نجف آباد + فیلم و تصاویر
صدا و سیما: اولین کارخانه محصولات غذایی بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک با سرمایه گذاری ۳ میلیارد تومانی در نجف آباد به بهره برداری رسید. در این کارخانه سالانه بیش از ۳۶۰ تن انواع نان، نان خشک، بیسکویت، کیک و شیرینی نارگیلی تولید و به ۲۴ استان کشور فرستاده می شود.
مبتلایان به سلیاک، نسبت به پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار حساسیت داشته و در صورت مصرف محصولات معمولی این غلات، دچار مشکلات جسمانی بیشتر می شوند.
مدیر عامل انجمن سلیاک ایران با بیان اینکه انجمن سلیاک در سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را شروع کرده گفت: این کارخانه در زمینی به وسعت ۳هزار متر مربع و سوله هزارو ۵۰۰متر مربعی ساخته شده است.
ناهید جمالی با اشاره به اینکه یک درصد از جمعیت ایران دارای بیمارای سلیاک هستند گفت: استفاده از این محصولات غذایی موجب زندگی عادی برای این بیماران می شود.
در متن خبر صدا و سیما، اشاره ای به نام این کارخانه و محل آن نشده ولی به نظر می رسد این شرکت در شهرک صنعتی شماره ۲ نجف آباد (جاده نجف آباد به فولادشهر) مستقر باشد.