• تاریخ انتشار : دوشنبه 29 ژوئن 2026 - 6:15
  • کد خبر : 70001
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
جلسه شورای اداری

تکرار جلسات نمایشی و بی فایده در نجف آباد

تکرار جلسات نمایشی و بی فایده در نجف آباد اخیرا تصاویری از آخرین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان نجف آباد منتشر شده؛ مردم، گله دارند از این جلسات اکثرا نمایشی و بی فایده. جلساتی که سال هاست با حداکثر تعداد مدیران و در بالاترین سطح برگزار می شود ولی تاثیر

تکرار جلسات نمایشی و بی فایده در نجف آباد

اخیرا تصاویری از آخرین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان نجف آباد منتشر شده؛ مردم، گله دارند از این جلسات اکثرا نمایشی و بی فایده.

جلساتی که سال هاست با حداکثر تعداد مدیران و در بالاترین سطح برگزار می شود ولی تاثیر قابل توجهی در بهبود روندها و مدیریت ها ندارد. ناامید کردن مردم از نظام و بدبین کردن شان به اسلام در سایه بی تدبیری ها و ترس های مدیریتی در عرصه اقتصاد، فرهنگ و عفاف و حجاب، در زمره بزرگترین منکرات است که اعضای ستاد باید با آن برخورد کنند.

این احساس در مردم شکل گرفته که گویا مسئولان همه چیز را به حال خودش رها کرده اند؛ از اقتصاد و بازار گرفته تا فرهنگ و عفاف و حجاب و سیاست. مطالبه به حق مردم این است که واقعا چه اتفاقات بدتری در این عرصه ها باید روی دهد تا برخی مسئولان، تکانی به خودشان بدهند؟!

آیا فقط و فقط آماده برخورد با اصحاب رسانه مستقل هستند و هیچ تصمیمی برای مقابله با ناهنجاری های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی ندارند؟!

جلسه شورای اداری

جلسه شورای اداری

تکرار جلسات نمایشی و بی فایده در نجف آباد

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.