- تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 آبان 1400 - 16:48
- کد خبر : 58514
- مشاهده : - چاپ خبر
دستگیری عاملان تیراندازی در نجف آباد
دستگیری عاملان تیراندازی در نجف آباد به دنبال وقوع دو مورد تیراندازی در محدوده مرکزی نجف آباد در شامگاه چهارشنبه نوزدهم آبان۱۴۰۰، فرماندهی انتظامی شهرستان از دستگیری عوامل این تیراندازی ها و کشف پنج قبضه سلاح جنگی و بیش از ۱۶۰ فشنگ طی دو عملیات جداگانه خبر داد. سرهنگ میثم گوهری آرانی گفت: بلافاصله پس
دستگیری عاملان تیراندازی در نجف آباد
به دنبال وقوع دو مورد تیراندازی در محدوده مرکزی نجف آباد در شامگاه چهارشنبه نوزدهم آبان۱۴۰۰، فرماندهی انتظامی شهرستان از دستگیری عوامل این تیراندازی ها و کشف پنج قبضه سلاح جنگی و بیش از ۱۶۰ فشنگ طی دو عملیات جداگانه خبر داد.
سرهنگ میثم گوهری آرانی گفت: بلافاصله پس از وقوع این تیراندازی ها که در یک مورد با زخمی شدن یک کودک از ناحیه پا و در مورد دیگر با ایراد خسارت به ورودی منزل مسکونی و یک خودرو همراه بود، ماموران انتظامی و پلیس امنیت عمومی پیگیر موضوع شده و با انجام اقدامات تخصصی، سه نفر را در این رابطه شناسایی و طی دو عملیات جداگانه، آن ها را با حکم قضایی دستگیر کردند.
به گفته گوهری، متهمان که در حال حاضر تحویل مراجع قضایی شده اند، انگیزه خود از این تیراندازی ها را اختلافات شخصی عنوان کرده اند.
دستگیری عاملان تیراندازی در نجف آباد
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰