صرف ۱۳۰ میلیارد تومان در کشتارگاه جدید نجف آباد
شهرداری: شهردار نجف آباد گفت: تاکنون بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان جهت تکمیل بخشهای مختلف کشتارگاه صنعتی دام هزینه شده است. موارد حقوقی تعیین مالکیت زمین کشتارگاه، دیرکرد تخصیص بودجههای مصوب فازهای بعدی، مشکل تأمین آب مورد نیاز پروژه و معضل اخذ مجوز حق انشعاب و انتقال، عدم تهیه تجهیزات و مواد زیرساختی مورد نیاز به دلیل تحریمها و دشواری اجازه دسترسی پروژه به آزادراه غربی نجف آباد (اتوبان شهید احمد کاظمی) از مهم ترین مشکلات طرح هستند.
عبدالرسول امامی گفت: عملیات ساخت بزرگترین کشتارگاه غرب استان اصفهان از خرداد ۱۳۹۵ با کلنگ زنی استاندار وقت شروع و با تهیه و نصب زیر ساختهای اصلی و تجهیزات مورد نیاز پروژه و تأمین اعتبارات لازم آغاز به کار کرد. در این پروژه علاوه بر سالن اصلی کشتار که دارای مساحتی بیش از دو هزار و ۶۵۰ مترمربع و در دو طبقه ساخته شده، فضاهای دیگری مانند آغل با مجموع زیربنای سه هزار و ۵۰ متر مربع، سالن پیشسرد با مساحت تقریبی دو هزار مترمربع، بخش فرآوری ضایعات در ۷۶۰ مترمربع و قسمت اداری با مساحت ۵۳۰ مترمربع نیز پیشبینی و احداث شده است.
امامی افزود: با توجه به پیشبینی صنایع جانبی و تکمیلی مانند فرآوری خون، کارخانه چرم، تولید ژله و پودر استخوان در کنار آن، به تدریج و با سرمایهگذاری بخشخصوصی ضمن جلوگیری از ورود مقادیر قابل توجهی از پسماندهای کشتارگاه به محیطزیست، ظرفیتهای قابل توجهی از اشتغال و سرمایهگذاری این بخش ایجاد می کند که خود امری مشوق در جذب سرمایهگذار خواهد بود.
وی در بخش دیگر سخنان خود از عدم تخصیص بودجه کافی جهت تکمیل نهایی فازبندی پروژه، دیربازده بودن اینگونه فعالیت اقتصادی به عنوان متولی و مدیر بهره بردار برای مجموعه مدیریت شهری و محدودیت جذب تعداد نیروی کار متخصص جهت استفاده در بخش های مختلف کشتارگاه صنعتی را از دیگر موانع موجود در اتمام کشتارگاه صنعتی دانست و افزود با تعیین روش و راهکاری جایگزین در بهره برداری بهینه، ضمن حفظ سرمایه مادی و معنوی شهر نجف آباد، می توان در تدوین دیگر پروژههای ضروری در باب مسائل مهم شهری اقدامی مؤثر و مفید تعریف نمود.
صرف ۱۳۰ میلیارد تومان در کشتارگاه جدید نجف آباد