آغاز هفتمین جشنواره مخترعان در دانشگاه آزاد نجف آ‌باد

پیش‌بینی می‌شوند در این جشنواره حدود ۲۵درصد طرح‌‌ها توسط کمیته داوران به‌عنوان طرح‌های برتر انتخاب شوند. طرح‌های راه‌یافته به مرحله حضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف دسته‌بندی شدند که بیشترین تعداد اختراعات مربوط به گروه مکانیک و هوافضا با ۲۷ طرح و کمترین آن مربوط به گروه علوم دارویی با دو طرح است.

آغاز هفتمین جشنواره مخترعان در دانشگاه آزاد نجف آ‌باد

 خبرگزاری آنا،: هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی امروز ۱۴ اسفند و از دقایقی پیش به میزبانی واحد دانشگاهی نجف‌آباد آغاز به‌کار کرد.

این جشنواره با هدف تجاری‌سازی ایده‌ها و اختراعات با حضور جمعی از نخبگان و اندیشمندان دانشگاه و صنعت از امروز سه‌شنبه به مدت سه روز تا پنج‌شنبه ۱۶ اسفند جاری در مجموعه فرهنگی شهید حججی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار می‌شود.

پیام نجفی مدیرکل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی، امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، ابوالقاسم مرادی مدیرعامل شرکت گازسوزان، حامد قمی و احسان روحانی دبیران علمی و اجرایی این جشنواره در مراسم افتتاحیه سخنرانی کردند.

جشنواره مخترعان در دانشگاه آزاد نجف آباد

جشنواره مخترعان در دانشگاه آزاد نجف آباد

در حاشیه این جشنواره ۶ کارگاه آموزشی با عنوان‌های آشنایی با حقوق مالکیت فکری و قوانین ثبت اختراع، جستجو و تحلیل پتنت، شکار فرصت‌های تجاری‌سازی و بازاریابی پتنت و فناوری، ایده‌پردازی و تکنیک‌های خلاقیت، آشنایی با شرکت‌های دانش‌بنیان و قوانین آن، روش‌های اعتبارسنجی ایده‌ها و ارزشگذاری اختراعات برگزار می‌شود.

رویداد فرصت پرواز، رویداد مات و رویداد تجربه در مسیر از دیگر بخش‌های جنبی این جشنواره است که شرکت در این کارگاه‌ها و رویدادها علاوه بر افراد پذیرفته شده در جشنواره برای سایر افراد نیز امکان‌پذیر است.

۱۳۱ طرح از بین بیش از ۱۹۰ طرح ارسالی به دبیرخانه هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران به مرحله داوری حضوری راه یافتند. این طرح‌ها بعد از داوری‌های اولیه توسط کمیته داوران شرایط لازم و امتیاز مورد نظر را برای شرکت در مرحله حضوری نمایشگاه پیدا کردند.

این طرح‌ها در نمایشگاه جنبی جشنواره که از ۱۴ تا ۱۶ اسفند برگزار می‌شود به نمایش گذاشته می‌شوند و پس از داوری‌های حضوری که در ۱۵ پنل داوری برگزار می‌شود، طرح‌های برتر مورد تشویق‌های مادی و معنوی قرار خواهند گرفت.

پیش‌بینی می‌شوند در این جشنواره حدود ۲۵درصد طرح‌‌ها توسط کمیته داوران به‌عنوان طرح‌های برتر انتخاب شوند. طرح‌های راه‌یافته به مرحله حضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف دسته‌بندی شدند که بیشترین تعداد اختراعات مربوط به گروه مکانیک و هوافضا با ۲۷ طرح و کمترین آن مربوط به گروه علوم دارویی با دو طرح است.

در زمینه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات ۲۱ طرح، مهندسی مواد و متالورژی هفت طرح، مهندسی نساجی و معماری پنج طرح، مهندسی عمران سه طرح، صنایع غذایی پنج طرح، شیمی و مهندسی شیمی ۹ طرح، پزشکی، تجهیزات و مواد پزشکی ۱۴ طرح، مهندسی برق ۲۲ طرح و در بخش دانش‌آموزی ۱۶ طرح به مرحله حضوری جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد راه یافتند.