اعلام “اختیاری بودن” مشکل فاضلاب نجف آباد را حل نمی کند
با وجود اینکه پس از ماهها اعلام اجباری بودن اشتراک فاضلاب در نجف آباد و اعلام اخیر تعدادی از مسئولان مبنی بر اختیاری شدن این امر،ولی هنوز مشکل اصلی اجرای این پروژه که اقساط سنگین و غیر قانونی آن است همچنان ادامه دارد و با عبور از دوران خاص انتخابات، مجددا خودنمایی خواهد کرد. در […]
با وجود اینکه پس از ماهها اعلام اجباری بودن اشتراک فاضلاب در نجف آباد و اعلام اخیر تعدادی از مسئولان مبنی بر اختیاری شدن این امر،ولی هنوز مشکل اصلی اجرای این پروژه که اقساط سنگین و غیر قانونی آن است همچنان ادامه دارد و با عبور از دوران خاص انتخابات، مجددا خودنمایی خواهد کرد.
در حدود بیش از یک سال اجرای متفاوت شبکه جمع آوری فاضلاب در این شهر که پس از توقف ۱۷ ساله مجددا شروع شده بود،بر طبق مصوبه شورای شهر نجف آباد بایستی هزینه اشتراک شهروندان در اقساط ۳۶ ماهه تسویه می گردید ولی در بیشتر موارد این هزینه به صورت نقدی و یا اقساط سه تا دوازده ماهه از مردم دریافت میشد.
با وجود نارضایتی بسیاری از شهروندان از این امر و رسانه های شدن آن، اقدام خاصی از سوی مسئولین مربوطه انجام نگرفت تا در نهایت کار با ورود به ایام نزدیک به انتخابات و اعلام اختیاری شدن واگذاری انشعاب،شکل متفاوتی به خود گرفت به طوریکه در حال حاضر مهمترین اهرم فشار واگذاری این انشعابات به نوعی از بین رفته و آمار واگذاری ها به شدت کاهش پیدا کرده است.
واقعیت این است که اکثریت مردم این شهر با وجود اطلاع رسانی های بسیار ضعیف صورت گرفته، به خوبی از مزایا و شرایط خاص اجرای این پروژه اطلاع دارند و در صورت تعیین اقساط منطقی و قانونی،چندان مخالفت و مقاومتی در برابر این امر نخواهند داشت.
نکته دیگر این است که توقف سه تا چهار ماهه این پروژه،کار دیگر دستگاه های خدماتی را نیز مختل کرده و زمینه ساز بروز خسارت های اقتصادی دیگری نیز از محل توقف طرح خواهد شد به طوریکه شهرداری در حال حاضر برای آسفالت بسیاری از معابر منتظر اتمام اجرای فاضلاب مانده که این امر خدمات رسانی به شهروندان را در چنین زمینه هایی، تا چندین ماه به تاخیر خواهد انداخت.
در خصوص توجیه مسئولان پیرامون عقد قرار داد یک ساله با برخی پیمانکاران که زمینه ساز دریافت اقساط انشعاب تا حداکثر ۱۲ قسط شده نیز باید گفت که در شرایط رکود حاکم بر فعالیت های عمرانی،کم نیستند شرکتهایی که به راحتی می توان با آنها قرارداد های بلند مدت تری تنظیم کرد که مردم نیز امکان پرداخت اقساط را داشته باشند.
همه چیز سیاسی شده،چرا قبل از این به فکر اختیاری کردن انشعاب فاضلاب نبودند،اگر کاری صحیحه که همیشه باید انجام بشه و اگر هم غلطه که انجام آن همیشه اشتباه خواهد بود.
براساس مستندات قانونی موجودهزینه انشعاب فاضلاب ۷۰%هزینه انشعاب آب میباشدولی متاسفانه سازمان آب وفاضلاب به استنادمصویه غیرقانونی شورای شهراقدام به دریافت هزینه های میلیونی نموده آنهم به اسم مشارکت که هیچ گونه اوراق مشارکتی هم به مشترکین نمیدهد
سلام
١-مطمئن باشید بعد انتخابات آش همون آش و کاسه همون کاسه خواهد. بود (طبق تجربیات گذشته)
٢-برای آسفالت این حجم عظیم خرابی و شاهکار آقایان منتظر شهر داری نباشیم چون باز هم طبق تجربیات گذشته دوستان خدمتگذاری شهرداری اون موقع که هزینه صدور مجوز خاکبرداری برا آب یا گاز رو میگیرن اقدامی نمی کنند حالا که دیگه پولو یکی دیگه گرفته اونوقت شهرداری بیاد آسفالت کنه زهی خیال باطل
٣-من موندم شمال شهر که خدایش همه چیزش رو حسابو کتابه و قاعدتا فاضلاب هم از اونجا باید شروع می شد تا به جنوب شهر و تصفیه خونه می رسید تا شیب درست و اصولی این معقوله هم مهندسی تَر در میومد چرا هیچ خبری نیست و فقط خرابیا فقط مال اینور شهره اگه چیزی به نظرتون رسید بگید ما هم بدونیم
عزت زیاد