تحصیل شده فقط واسه بچه پولدارا
تحصیل شده فقط واسه بچه پولدارا
«پدر یک دانش آموز»: به نظر من هیچ نظارتی به نحوه ثبت نام مدارس به خصوص دبستان ها چه دولتی چه غیر انتفاعی انجام نمیشه.
ما الان نزدیک به دو ماهه دستمون بنده واسه ثبت نام اما هنوز موفق به انجامش نشدیم. همه جا شده امتیاز و مصاحبه و تست هوش و این مسخره بازیا.
آخه کی واسه اول دبستان نیم ساعت بچه رو میبرن تو یه اتاق تنها اصلا هم معلوم نیست چی ازش میپرسن بعد از دو هفته میگن نمره هوش پایینه امتیازش کمه شرمنده ایم مگه مدرسه تیزهوشانه؟
اصلا این بابا که تست میگره مدرکش چیه؟ چی خونده؟ رو چه حسابی نمره میره؟ والا بخدا بی عدالتی تو مدرسه حوزه علمیه دیگه واقعا جای تاسف داره!
تحصیل شده فقط واسه بچه پولدارا.
رفتیم یه جا دیگه دولتی بازم یه فرم دادن میگه فرهنگی هستین؟ امتیازش اینقدر. نمیدونم بچه ایثارگر. جانباز. نوه جانباز. نوه شهید. یعنی هر کی باید فقط به فکر امتیاز جمع کردن باشه اگه امتیاز نداری از تحصیل تو مدرسه خوب محرومی.
تازه تو یه مدرسه دولتی دیگه رفتیم میگه اگه فرهنگی نیستید یه شرط دیگه واسه امتیاز دارید خوشحال شدیم میگه میتونید خیر باشید و از ۵ تا ۱۰ میلیون تومن کمک کنید تا اسمشو بنویسیم هر چی بیشتر امتیاز بیشتر!
تحصیل شده فقط واسه بچه پولدارا
به این همشهری بفرمایید اولا اون مورد که گفته ۵ ملیون بدین اگه مدرسه دولتیه به آموزش و پرورش بگین حتما پیگیری میکنن، اگه هم غیر دولتیه که خوب هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. پول ندارین بدین، مدارس دولتی داخل محدوده منزلتون هست، برین اونجا
ثانیا مدارسی که مصاحبه و …داره مدارسی هستن که شرایط خاص داره و همه میخوان برن. خب باید یه ابزاری برای انتخاب داشته باشن. بهشون بگین غیر مصاحبه و امتیاز اگه ابزار دیگه ای سراغ دارن بگن تا اون کار صورت بگیره .
ثالثا ایشون میتونه بچش رو ببره دبستان داخل محدوده محل سکونتشون مجبورن بدون هزینه و بدون قید و شرط ثبت نام کنن.
باسلام .در رابطه با ثبتنام دانشآموزان در مدارس مطلبی گذاشتید خواستم یه مطلب دیگه هم بنده اضافه کنم
حوزه علمیه که باید ملاک انتخاب برترش اخلاق و دیانت دانش آموز باشه بعد سطح علمی، کاملا برعکس شده.
اول علم بعد اخلاق.بعد خانواده ای که دغدغه تربیت و اخلاق بچه ش رو داره و یه مقدار سطح علمی بچه ش پایینتره مجبوره بچه ش رو ببره و در یک مدرسه ای که بویی از دیانت نبرده ثبتنام کنه. متاسفانه
اصل سی ام قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران :«دولت موظف است وسائل آموزش وپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازدو وسائل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد.»
در جواب ایشان باید گفت
درد ما در جامعه ی کنونی برای تحصیل فرزندانمان در مدارس مذهبی است. چرا در کشور اسلامی همه ی مدارس دولتی ، اسلامی نیستند؟ که ما مجبور نباشیم برای تربیت اسلامی به مدرسه ی غیر دولتی رجوع کنیم و پول پرداخت کنیم؟
روی سخنم با شماست مسئولین اموزش و پرورش:
این بود حیات طیبه ی جامعه ی اسلامی که آرمان امام خمینی و خون های ریخته شده ی شهدا بود؟
آیا آرمان امام این بود که زنگ نشاطی در مدارس برپا شود که به جای تزریق نشاط و آرامش معنوی به بچه ها، کلاس رقص راه بیندازیم و فرزندان شیعه را از اسلام و خدا دور کنیم؟
آیا توقع زیادی است از مدیران و معلمان فرهنگی دولتی که برای فرزندان ما آرامش معنوی ایجاد کنند تا ما مجبور نباشیم هزینه غیر دولتی و ….بپردازیم؟
قلبم به درد آمد و ساعت ها گریستم که معلم فرزندم سر کلاس به دانش آموزان گفته بود پیامبر ما عربی نیست پیامبر ما زرتشت است و آتش مقدس???
چرا هیچ نظارتی بر عقاید معلمان مدارس دولتی نیست که ما بچه هایمان را مسلمان بفرسیم مدرسه و بی دین تحویل بگیریم؟
این درد جامعه ی اسلامی است
چرا معلمان با آرایش سر کلاس مدارس حاضر می شوند؟
مسئولین آموزش پرورش عزیز
چرا فقط از سند تحول و حیات طیبه فقط یک بنر به دیوار مدارس می بینیم؟
♦️از مسئولین آموزش پرورش خواهش می کنم اگر نمی توانند معلم و مدیر دین دار در مدارس دولتی بیاورند لااقل سهمیه ی پذیرش مدارس اسلامی را زیاد بکنند..
♦️من به خاطر پرورش و امنیت روانی فرزندم مجبورم هزینه بپردازم….. و این یک درد بزرگ برای جامعه ی اسلامی است …البته اگر مسئولین بفهمند.
باسلام من که فرزندم را در مدرسه دولتی همجوار خانه ثبت نام کردم هیچ مشکلی هم برای ثبت نام نداشتم حتی هزینه آن چنانی هم پرداخت نکردم در ضمن من معتقدم فقط وظیفه آموزش و پرورش نیز آموزش دانش آموز نیست اولیا بیشتر در این زمینه مسئول هستند.
بهترین مدرسه نزدیک ترین مدرسه دولتی عادی هست