تولید محصولی فناور در دانشگاه آزاد نجف آباد
تولید محصولی فناور در دانشگاه آزاد نجف آباد
صدا و سیما: دانشجوی دکتری مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد مجری این طرح گفت: دستگاه مولتی ترکشن پرتابل به عنوان محصولی که تمامی امکانات و شرایط استفاده را در منزل به صورت پورتابل داراست، چندکاره بودن آن میتواند نیازهای بیشتری را برطرف کند.
امیرحسین صفاری فعال حوزه فناوری، این محصول را بدون مشابه داخلی یا خارجی از ویژگیهای سهولت در استفاده در منزل یااماکن بزرگ دانست و افزود: این محصول پرتابل است و استفاده از آن در منزل، مطب یا اماکن بزرگ درمانی بسیار آسان است و چندکاره بودن آن نیاز کاربر را از خریدن چند محصول برطرف میکند.
وی، نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناور را بالابودن هزینههای تولید، سخت بودن مسیر دریافت مجوزهای لازم، بالابودن هزینههای اداری و دفتری و بالابودن میزان مالیات دریافتی بیان و تأکید کرد: بهتر است تجهیزات فناورانه بهروزتر و امکان دسترسی بیشتر به آنها را داشته باشیم.
صفاری افزود: با اینکه این محصول (دستگاه مولتی ترکشن پرتابل) در خارج از کشور نیز بدون رقیب بوده، شرکت برای تکمیل سبد محصولات خود به سمت محصولاتی رفته است که بتواند تمامی نیازهای یک بیمارستان را از لحاظ انواع تختها، برانکارد، ترالی، کمدهای نگهداری دارو و… برطرف کند.
وی گفت: این شرکت فعالیت رسمی خود را با دستگاه مولتی ترکشن پرتابل در زمینه فیزیوتراپی آغاز کرد، هدف اصلی شرکت ارائه محصولات باکیفیت و قابل رقابت با محصولات خارجی از لحاظ کیفیت بوده است.
صفاری افزود: این محصول (دستگاه مولتی ترکشن پرتابل) توانست مجوز رسمی خود را از سازمان غذا و دارو کسب کند و به عنوان اختراع ثبت شود.
دانشجوی دکتری مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد هم اکنون دارای ثبت اختراع نخستین مولتی ترکشن پرتابل، دارای دو مقاله معتبر درزمینه جوشکاری و پزشکی بوده و اکنون مدیرعاملی یک شرکت فناور را عهدهدار است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰