عدم ترمیم به موقع ترانشه ها ی فاضلاب شهر را مختل کرده است
شهردار نجف آباد گفت: با وجود امتیازات منحصر به فرد و بزرگی که اجرای طرح شبکه جمع آوری فاضلاب نجف آبا دارد، بروز برخی بی نظمی ها در کار پیمانکاران طرف قرارداد و عدم ترمیم به موقع ترانشه های ایجاد شده، ضمن مختل کردن مدیریت شهری در برخی نقاط، مشکلات بسیاری را برای شهروندان ایجاد […]
شهردار نجف آباد گفت: با وجود امتیازات منحصر به فرد و بزرگی که اجرای طرح شبکه جمع آوری فاضلاب نجف آبا دارد، بروز برخی بی نظمی ها در کار پیمانکاران طرف قرارداد و عدم ترمیم به موقع ترانشه های ایجاد شده، ضمن مختل کردن مدیریت شهری در برخی نقاط، مشکلات بسیاری را برای شهروندان ایجاد کرده است.
مسعود منتظری شهردار نجف آباد با بیان این مطلب گفت:« به نظر می رسد در جریان فعال شدن مجدد اجرای شبکه فاضلاب شهری پس از نزدیک به ۲۰ سال توقف، در برخی موارد با بی برنامگی هایی روبه رو هستیم که این امر باعث شده در برخی نقاط مانند کوی دلنواز و فرعی های متصل به آن نزدیک به پنج ماه است که مردم با مشکلات جدی برای عبور و مرور خود مواجه شده اند که این امر زمینه بروز نارضایتی هایی را از مدیریت شهری فراهم کرده است.»
منتظری در ادامه با اشاره به تامین بخش زیادی از هزینه های طرح از محل پرداخت حق انشعاب مردم افزود:« متاسفانه بیشتر مردم تصور می کنند که ترمیم ترانشه های ایجاد شده بر عهده شهرداری است ولی این امر در صورتی است که ما تنها با تهاتر خسارت مربوط به حفاری با پساب خروجی فاضلاب اجازه این حفاری های گسترده را صادر کرده ایم و بر طبق قانون ترمیم کامل و اصولی ترانشه های ایجاد شده را آب و فاضلاب شهری و پیمانکاران طرف قرار داد باید انجام کنند.»
منتظری همچنین انجام چندین مرحله ضد عفونی کردن و تصفیه تکمیلی را پیش نیاز اصلی استفاده شهرداری از پساب فاضلاب خواند و گفت:« علاوه بر این موضوع که فراهم کردن زیرساخت های آن با هزینه بیش از دو میلیارد تومان در حال اجراست، در مورد پاک و یا ناپاک بودن استفاده از این پساب جهت آبیاری فضای سبز نیز با توجه به اضافه شدن حجم مشخصی از آب چاه به پساب در طی چرخه توزیع، این شائبه نیز با پاک قلمداد شدن مخلوط به دست آمده مانند بسیاری دیگر از شهرهای کشور بر طرف خواهد شد.»
شهردار نجف آباد در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد:«از تمامی شهروندان تقاضا داریم در روزهای پایانی سال که خانه تکانی از جمله کارهای مرسوم آن به شمار می آید، از ریختن هر گونه وسایل مازاد و یا پسماند های خانگی در حاشیه شهر خودداری کرده و با مراجعه به سایت دفن ۲۰ شهرداری در تمامی ساعات شبانه روز، نسبت به تحویل رایگان این مواد اقدام کنند.»
لازم به ذکر است که در پاره ای موارد شهرداری مجبور است از محل درآمد های خود که قسمت عمده آن را عوارض پرداختی مردم تشکیل می دهد برای جمع آوری و ساماندهی این گونه مواد در نقاط مختلف هزینه های سنگینی را پرداخت کند.
منبع خبر:najafabad.ir
همیشه هر وقت خواستیم از این وضعیت انتقاد کنیم به ما فشار می آورند که آقا کار کار بزرگیه و باید مردم تحمل کنند. ما هم این را قبول داریم ولی عظمت یک پروژه دلیل نمیشه که چشم بر روی معایب آن بست. مردم مظلوم نجف آباد مجبورند هم پول بدهند و هم مشکلات معابر خود را در زمان اجرای شبکه به مدت چندین ماه تحمل کنند. انصافا این حق مردم نیست که این جوری باهاشون رفتار بشه
در کوچه دلنواز در کنار خانه ما وقتی پیمانکار در حال نصب سپتینگ فاضلاب بود قطعه ای بتنی شکست و در لوله افتاد. همان موقع بنده به ناظر پیمانکار تذکر دادم که این قطعه را تا خیلی جلوتر نرفته به یک شکلی در بیاورید ولی طرف با خونسردی گفت با فشار آب میدیم تا بره! گفتم این که نمیشه بالاخره یک جای دیگه دوباره گیر می کنه ولی گوشش به این حرفها بدهکار نبود. الان هم شنیدم همین خط را شرکت آب و فاضلاب پس از بازدید تایید نکرده و قرار شده دوباره مسیر را حفاری کنند تا این قطعه را خازج کنند. انصافا وقتی عمده پول فاضلاب را ما میدیم چرا این جوری پول مردم را هدر می دهند؟