فعالیت بیش از ۱۴ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی نجف آباد
رئیس اداره جهاد کشاورزی نجف آباد گفت:در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار و هشتصد و شصت بهره بردار در نقاط مختلف شهرستان به امر کشاورزی مشغول هستند که با احتساب افراد تحت تکفل آنها، نزدیک به بیست درصد از جمعیت سیصد هزار نفری این شهرستان به صورت مستقیم با اقتصاد کشاورزی ارتباط دارند. مهدی […]
رئیس اداره جهاد کشاورزی نجف آباد گفت:در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار و هشتصد و شصت بهره بردار در نقاط مختلف شهرستان به امر کشاورزی مشغول هستند که با احتساب افراد تحت تکفل آنها، نزدیک به بیست درصد از جمعیت سیصد هزار نفری این شهرستان به صورت مستقیم با اقتصاد کشاورزی ارتباط دارند.
مهدی مطهری رئیس اداره جهاد کشاورزی نجف آباد در جمع تعدادی از مردم شهرستان به بیان این مطلب افزود:« آب مورد نیاز این بخش از محل هزار و چهارصد و چهل حلقه چاه کشاورزی، صد و دو رشته قنات، سیزده دهنه چشمه و میزان مشخصی از حق آبه زاینده رود تامین می شود که ادامه خشکسالی سالهای اخیر زمینه ساز بروز و تشدید مشکلات زیادی در این زمینه شده است.»
مطهری در بخش دیگری از سخنان خود از بادام و عسل به عنوان شاخص ترین محصولات بخش کشاورزی این شهرستان یاد کرد و بیان داشت:« کیفیت بادام و میزان صادرات آن در سالهای اخیر به دیگر استان ها و کشورهای منطقه به حدی بوده که به عنوان مثال در بسیاری از نقاط کشور پهناور هندوستان از بادام با عنوان ” نجف آباد” یاد می کنند ولی خشکسالی و سرمازدگی در سالهای اخیر به میزان زیادی کمیت و کیفیت این محصول استراتژیک را تحت تاثیر خود قرار داده است.»
وی همچنین با یادآوری وجود شصت درصد از کلنی های زنبور عسل استان در شهرستان نجف آباد اضافه کرد:« در این صنعت نیز بیش از سه هزار و ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم در قالب دو شرکت تعاونی فعال مشغول به کار هستند و سالانه بخشی از هزار و صد تن عسل تولیدی خود را ضمن مصرف در داخل به دیگر استان ها و کشورهای مجاور نیز به صورت فله ای و یا بسته بندی صادر می کنند.»
شناخته شدن نجف آباد به عنوان قطب تولید بوقلمون استان دیگر موردی بود که رئیس اداره جهاد کشاورزی نجف آباد با اعلام آن ادامه داد:« علاوه بر ظرفیت و توانایی های خوبی که در زمینه محصولاتی مانند ماهی های زینتی،انار و انگور در شهرستان وجود دارد، در هر دوره ظرفیت تولید دو میلیون و سیصد هزار مرغ گوشتی در مرغداری های نجف آباد نیز فراهم شده که در هر دوره تنها یک سوم آن جوجه ریزی می شود.»
منبع: خبرگزاری ایمنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰