بی قوتی جلسات شورای اداری نجف آباد
نحوه برگزاری جلسات شورای اداری شهرستان نجف آباد در سالهای اخیر که معمولا با دعوت از تمامی روسای دستگاه های دولتی به صورت ماهیانه تشکیل می شود، به شکلی بوده که بسیاری آن را فاقد کارآیی لازم جهت طرح،بررسی و چاره اندیشی مشکلات مختلف مردم و برخی اختلافات دستگاه های اجرایی می دانند. روال عادی […]
نحوه برگزاری جلسات شورای اداری شهرستان نجف آباد در سالهای اخیر که معمولا با دعوت از تمامی روسای دستگاه های دولتی به صورت ماهیانه تشکیل می شود، به شکلی بوده که بسیاری آن را فاقد کارآیی لازم جهت طرح،بررسی و چاره اندیشی مشکلات مختلف مردم و برخی اختلافات دستگاه های اجرایی می دانند.
روال عادی چنین جلساتی که عمده آن به میزبانی سالن کنفرانس فرمانداری نیز تشکیل می شود، به این شکل است که سه الی چهار نفر از مدیران ارشد شهر به سخنرانی در خصوص مسائل مختلف فرهنگی،مذهبی،سیاسی و اجتماعی پرداخته و در برخی موارد معدود نیز رئیس یکی از ادارات به مناسبتی خاص، به بیان عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود می پردازد.
به نظر می رسد در این میان جای خالی مباحث چالشی و چند طرفه جهت طرح و تصمیم گیری در خصوص مشکلات مختلف شهرستان تا حدود زیادی احساس شود؛ مباحثی که در جلسات شورای اداری سالهای نه چندان دور نجف آباد بیشتر به چشم می خورد و نتیجه آن نیز تصویب صورتجلسه هایی بود که در آن به برخی ادارات، تا جلسه بعدی فرصت داده می شد تا از میزان و نحوه اجرایی شدن بندهایی از مصوبه که انجام آن بر عهده آنها گذاشته شده بود، گزارشی را تهیه و ارائه کند.
به نظر می رسد مدیریت ارشد شهرستان بتواند با اعمال برخی تغییرات اساسی در چگونگی برگزاری این جلسات مهم و کاربردی، نقش این شورا در برطرف کردن معضلات گریبانگیر مردم را تا حد زیادی افزایش دهد.
با سلام و احترام
قبول دارم که اسم این جلسات،جلسات شورای اداری هست اما اگر واقعا بخواهند که بحث جدی و چالشی صورت بگیرد و در مورد مسائل اداری و شهری تبادل نظر و ایده بشود و راهکار ارائه گردد،به نظر می رسد باید در هر جلسه ای از چند نفر از نمایندگان عامی مردم و معتمدین در این جلسات دعوت شود.
البته متاسفانه وقتی از نمایندگان و معتمدین مردم در شهر صحبت می شود (البته با عرض معذرت و پوزش و سر تعظیم فرود آوردن در مقابل معتمدین و ریش سفیدان)،همیشه تعداد محدود و خاصی از افراد مدنظر قرار می گیرند و این یک اشتباه بزرگ و بی عدالتی است.
از جمله مضرات این نوع دیدگاه این است که همیشه به یک روند مسائل شهر بازخوانی و به یک سبک و روش حلاجی و در مورد آن تصمیم گیری می شود.
(آ یه چیز دیگه هم ایکو بعضیا یخده با هم رودرواسی پیدا کردن،اووخت خیلی چیزا رو برو هم نیمیارن،اوخدسکو خیلی مسائل گفته نیمیشدو و هی روز به روز بدتر میشه)
گاهی افرادی که واقعا در مجامع ردی از آنها نیست و یا حتی بعنوان مثال سمت و رتبه و یا سطح سواد آنچنانی ندارند راهکارهایی ارائه می دهند که قابل تامل و تقدیر است.
بهتر است از همه قشری در تبادل نظرات استفاده شود و همین امر باعث نزدیک شدن قلوب مسئولین و مردم به یکدیگر و ثبات اجتماعی می شود.
البته میدونم یکمی آرمانی به نظر میرسد اما شدنی هست.
ممنون