مدارس برکت در نجف آباد را سیل برد
مدارس برکت در نجف آباد را سیل برد
ایمنا: رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان گفت: مخبر دزفولی مدیر عامل بنیاد برکت در افتتاحیه مجتمع آموزشی شهید حججی که زمستان سال گذشته در نجفآباد برگزار شد، قول داد که شش باب مدرسه دیگر به یاد شهدای مدافع حرم توسط این مجموعه در نقاط مختلف شهرستان ساخته شود ولی وقوع سیلاب این هدفگذاری را با مشکل مواجه کرده است.
سیدرضا موسویزاده افزود: طبق اظهارات مدیران ارشد بنیاد برکت، پنج مدرسه به یاد پنج شهید مدافع حرم شهرستان و یک مدرسه نیز به یاد شهدای فاطمیون در نجفآباد ساخته خواهد شد که در همین خصوص با همکاری ارگانهای مختلف و خانواده شهدای مدافع حرم، جانمایی این مدارس نیز صورت گرفته است.
موسویزاده از ویلاشهر، یزدانشهر، نجفآباد، گلدشت، فیلور و قلعهسفید به عنوان نقاط در نظر گرفته شده برای ساخت این مدارس نام برد و گفت: پیگیریها برای اختصاص بودجه و تکمیل مراحل اداری در حال انجام بود ولی بروز سیلابهای بهاره امسال باعث شد که بنیاد برکت بخش قابل توجهی از بودجه خود را به جبران این خسارتها اختصاص دهد و به همین دلیل اعلام کرده که در شرایط کنونی امکان تحقق وعده داده شده را نخواهد داشت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان از برخی شروط غیر قابل اجرای بنیاد برکت برای ساخت این مدارس گفت و اعلام کرد: به عنوان مثال گفته شده که تنها پنجاه درصد از هزینهها توسط بنیاد تامین میشود و بقیه بایستی از ردیفهای استانی و ملی پرداخت گردد که این موضوع با توجه به شرایط کنونی بودجه امکانپذیر نیست. همچنین از لزوم جانمایی مدارس در روستاهای شهرستان سخن گفته شده که این موضوع نیز با توجه به وضعیت بحرانی برخی نقاط شهر از نظر سرانه فضای آموزشی استاندارد، توجیهپذیر نیست.
وی بر ادامه پیگیریها و رفع موانع برای تحقق وعده بنیاد برکت در نجفآباد تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از مشکلات حال حاضر مدارس ما موضوع معافیت از پرداخت قبوض شرکتهای خدمات رسان است به طوری که با وجود صراحت قانون در این خصوص، به دلیل تعریف نشدن سقف مصرف برای مدارس از سوی وزارت نیرو، با نوعی سردرگمی و بلا تکلیفی در این خصوص مواجه هستیم.
عبدالله مددی معاون برنامه ریزی و توسعه آموزش و پرورش شهرستان نیز در این جلسه از ارائه با کیفیتترین و ارزانترین فرمهای مدارس استان در سطح شهرستان با همکاری و نظارت خوب اصناف و تعزیرات سخن گفت و اظهار داشت: در موضوع حمایت از دانشآموزان بیبضاعت نیز سالیانه در ابتدای مهر و در اسفند ماه شاهد توزیع بستههای حمایتی هستیم که در همین خصوص سال گذشته نزدیک به هزار و پانصد دست لباس فرم مدارس به صورت رایگان در سطح شهرستان توزیع شده است.
مددی از تمایل آموزش و پرورش برای کاهش استفاده از سرویس مدارس و ثبتنام دانشآموزان در نزدیکترین مدرسه به محل زندگی سخن گفت و بیان داشت: ریالی از وجوه پرداخت شده خانوادهها بابت سرویس مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار نمیگیرد به طوری که نود و هفت درصد این مبالغ به شرکت و راننده سرویس تعلق گرفته، دو و نیم درصد آن به مدیر مدرسه داده میشود تا برای کمک به دانشآموزان بیبضاعت هزینه گردد و نیم درصد نیز طبق اعلام دیوان محاسبات بایستی به عنوان مالیات به خزانه کشور واریز شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰