کشف و جمع آوری ۴۲۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال
کشف و جمع آوری ۴۲۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال
صدا و سیما: امیر رمضانی سخنگوی شرکت توزیع برق استان گفت: ۴۲۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (بیت کوین) به ارزش تقریبی ۱۱ میلیارد تومان در شهرستان نجف آباد کشف و جمع آوری شد. این مشترکان حدود ۱۹۰۰ کیلو وات مصرف برق داشته اند.
نجف آباد نیوز: پایگاه خبری شرکت توزیع برق استان در خبری که ۲۵ تیر ماه امسال منتشر کرده بود، از شناسایی ۴۵۰ محل مشکوک به استخراج ارز دیجیتال در سطح استان خبر داده بود. در این خبر آمده که استفاده از برق برای این کار، مصداق انشعاب غیر مجاز محسوب شده و انشعاب مشترک قطع خواهد شد.همچنین تجهیزات تولید ارز دیجیتال نیز به عنوان کالای قاچاق ضبط خواهد شد.
در خبر اداره برق آمده که ۴۰۴ دستگاه کشف شده حدود ۷۰۰ کیلو وات برق در ساعت مصرف داشته اند و ارزش تقریبی دستگاه ها حدود ۴ میلیارد تومان است.
نکته جالب این جا است که در هر دو خبر تعداد دستگاه ها حدود ۴۰۰ تا است ولی در خبر صدا و سیما میزان مصرف برق بیش از ۱۹۰۰ کیلو وات و ارزش دستگاه ها ۱۱ میلیارد عنوان شده ولی در خبر شرکت برق، برای همین تعداد دستگاه مصرف ۷۰۰ کیلو وات و ارزش چهار میلیارد تومانی عنوان شده است.
به نظر می رسد یکی از این دو خبر اشتباه باشد.
اصل فعالیت ماینرها در بلاکچینها توسط حاکمیت پذیرفته شده و بهتر است وزارت خانه های پشتیبانی کننده ماینرها درپشتیبانی از این فعالیت ارز آور که مبتنی بر تونمندیهای ذاتی جوانان غرورآفرین این مرز و بوم است دامن همت به کمر بزنند و مشکل تامین برق ماینرها را حل کنند و همچنین قضات محترم فعالیت در امر ارزرمزها را پدیده مثبت تلقی کنند و ابزار فشار وزارت نیرو در فرافکنی های ناشی از عقب ماندگیهای تولید نیرو نشوند . امروز ساخت نیروگاههای حرارتی بدلیل وجود بستر اولیه در ایران بسیار مقرون به صرفه است . اگر سوختهای فسیلی که بدلیل تحریم با هزار تمهید و نگرانی روانه بازار انرژی جهان میشوند را کنار منابع ابی جنوب و شمال کشور با توانمندی ساخت و تولید نیروگاههای حرارتی ( از صفر تا صد ) قرارداده و انها را با هم تلفیق کنیم تولید انرژی برق با ارزش افزوده چند ده برابری برای فعالیتهای اقتصادی و همچنین صادرات انرژی برق به کشورهای منطقه فراهم میشود . لازم است وزارت نیرو به سمت توسعه و تولید این انرژی سالم قدمهای بلندتری بردارد و چیزی را که فراهم ساختن آن امکانپذیر است را دچار تنگناهای ناشی از عدم توسعه نکند انگاه با فشار بر مصرف کنندگان مختلف بخواهد کمبود برق را جبران کند . امروز ماینرها به تنهایی در منگنه این وزارت قرار ندارند بلکه صنعت و کشاورزی و مصارف تجاری و خانگی از یکطرف با پلکانی کردن تعرفه ها و از طرف دیگر نگرانی از عدم تحمل شبکه و یا کمبود برق نیز تحت فشارند بماند اینکه همین برق موجب نابسامانیهای سیاسی و امنیتی در مناسبات سیاسی ایران با همسایگان چون ماجرای بصره و عراق در سال گذشته و یا نگرانیهای داخلی چون مشکلات خوزستان در هرسال میشود . مجلس محترم باید در این موضوع ورود کرده و برای تولید برق مکفی در کشور دولت را معاضدت نماید . چرا که خود دولت نیز نسبت به مشکلات عدم تولید یا انتقال انرژی برق نیز از این وزارت محترم توقع مند است .