- تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1403 - 5:14
- کد خبر : 68652
- مشاهده : - چاپ خبر
۱۱۰ کیلومتر برای انتقال بیماران از «علویجه» به «نجفآباد»/ بیمارستان کامل داریم افتتاح نمی شود!
۱۱۰ کیلومتر برای انتقال بیماران از «علویجه» به «نجفآباد»/ بیمارستان کامل داریم افتتاح نمی شود! خبرآنلاین: در شرایطی که محور علویجه به شاهین شهر از حوادثخیزترین نقاط استان اصفهان است، پایگاه های امدادی منطقه مهردشت، مجبور به انتقال مصدومان و بیماران از علویجه به دیگر شهرها هستند که نزدیکترین بیمارستان در شاهین شهر با فاصله
۱۱۰ کیلومتر برای انتقال بیماران از «علویجه» به «نجفآباد»/ بیمارستان کامل داریم افتتاح نمی شود!
خبرآنلاین: در شرایطی که محور علویجه به شاهین شهر از حوادثخیزترین نقاط استان اصفهان است، پایگاه های امدادی منطقه مهردشت، مجبور به انتقال مصدومان و بیماران از علویجه به دیگر شهرها هستند که نزدیکترین بیمارستان در شاهین شهر با فاصله ۴۰ کیلومتری قرار دارد و برای انتقال به نجف آباد نیز ۱۱۰ کیلومتر مسیر در پیش است.
خبرآنلاین اصفهان – لیلا جرکانی: منطقه مهردشت یکی از بخشهای شهرستان نجف آباد است که در کنار پراکندگی بسیار زیاد روستا در این بخش، شهر دهق و علویجه نیز با فاصله کم در همین منطقه قرار دارند، گرچه «مهردشت» جمعیتی تقریباً بالغ بر ۴۵ هزار نفر را تشکیل میدهد اما متاسفانه این منطقه از نظر خدمات درمانی بسیار فقیر است بدین معنا که با وجود ساخت بیمارستانی کامل با همه تجهیزات در این منطقه، سالهاست هیچ نوع فعالیتی در این بیمارستان انجام نمی شود و بیماران و مصدومان حوادث جاده ای یا باید به بیمارستان «گلدیس» شاهین شهر در فاصله ۴۰ کیلومتری منتقل شوند و یا به دلیل نبود فضا در این بیمارستان فاصله ۱۱۰ کیلومتری از مرکز این منطقه یعنی علویجه تا مرکز شهرستان نجف آباد باید طی شود.
در این ارتباط عضو پایگاه هلال احمر مهردشت مستقر در شهرک صنعتی علویجه به خبرنگار خبرآنلاین گفت: زمانی در شهر دهق سه و در راه حسین آباد تنها یک پایگاه اورژانس وجود داشت که این پایگاه به خاطر وسعت بسیار منطقه، توانایی پوشش کل بخش به خصوص جاده علویجه به شاهین شهر به صورت صد درصدی را نداشت.
علیرضا جمشیدیان افزود: خوشبختانه از برج تیرماه سال جاری پایگاه امداد جادهای هلال احمر نیز در مهردشت افتتاح شد تا خدمات امدادی به بهترین نحو اجرا شود اما وجود این دو پایگاه هنوز پاسخگوی میزان مراجعات در این مطنقه نیست، در حقیقت در طول این مدت، پایگاه هلال احمر تقریباً ۶۰ مورد حادثه را ثبت کرده است که کمتر از هفت مورد حادثه مربوط به صنعت و کارگاههای صنعتی و مابقی مربوط به حوادث جادهای بوده است.
وی ادامه داد: نزدیکترین بیمارستان به این دو پایگاه امدادی، بیمارستان گلدیس شاهین شهر با فاصله تقریباً ۵۸ کیلومتر و طول مسیر ۲۰ دقیقه در حالت خوشبینانه است در حالی که ما میدانیم زمان طلایی برای نجات یک فرد از مرگ ۱۰ دقیقه میباشد اما متاسفانه فاصله زمانی و مکانی بسیار زیاد، برای انتقال مصدوم به بیمارستان، در برخی مواقع مرگ یک مصدوم را رقم زده است.
جمشیدیان اضافه کرد: برخی مواقع به خاطر یک بخیه و یا عکس گرفتن از مصدوم و بیمار مجبور به طی کردن این مسیر طولان هستیم چون درمانگاههایی که در این منطقه وجود دارد از نظر امکانات، تجهیزات و پزشک متخصص فقیر هستند و معمولا تنها یک پزشک عمومی و یک پرستار دارند و حداکثر امکاناتی که میتوانند ارائه دهند تنها گرفتن یک نوار قلبی است!
وی با بیان خاطره ای از مصدومی که ساعت ۱۱ شب نیاز به بخیه عمیق داشته و به دلیل نبود ولی وسایل و امکانات لازم در همین حد در درمانگاهها به بیمارستان گلدیس انتقال داده شده است، بیان کرد: حالا مواردی نیازمند احیای قلبی را در نظر بگیرید؛ احیای قلبی در آمبولانس آن هم با امکانات کم و سپس فرستادن بیمار در طول ۲۰ دقیقه به یک بیمارستان با احیای قلبی کامل در یک بیمارستان مجهز ، یقینا تفاوت بسیار در نجات جان بیمار از مرگ دارد.
بیماران تلف می شوند؛ مسئولان کجا هستند؟!
عضو پایگاه هلال احمر مهردشت ادامه داد: پایگاه اورژانس منطقه که قدمت بالایی در این منطقه دارد میتواند آمار قابل توجهی از مرگ بیماران در این زمینه را بدهد و گواه این قضایا باشد که در بدنه نظام امداد و نجات این بخش حتما و حتما باید یک بیمارستان وجود داشته باشد اما این سوال مطرح است چرا تاکنون مسئولان اقدامی در این ارتباط انجام ندادهاند؟!
جمشیدیان تاکید کرد: فرض بگیرید در این محور حوادثی به شکل همزمان رخ دهد و هر دو پایگاه اورژانس و هلال احمر مجبور به انتقال مصدومان به بیمارستان گلدیس شاهین شهر باشند، فاصله رفت و برگشت تقریباً بیش از ۱۱۰ کیلومتر و زمانی معادل تقریباً یک ساعت خواهد بود؛ در این زمان یک ساعته اگر حادثه ای دیگری در این منطقه رخ دهد، هیچ گروه امداد و نجاتی وجود ندارد که میتواند خطرآفرین باشد؛ ما در حقیقت کمبود پایگاه امدادی نداریم بلکه به خاطر نبودن بیمارستان نزدیک به پایگاه این مشکلات رقم می خورد و این دو پایگاه در زمان حوادث به شکل کامل از نیرو تهی می شود.
وی با بیان اینکه یک بیمارستان با تجهیزات کامل چندین سال پیش در منطقه مهردشت ساخته شده و از نظر موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب است؛ بیان کرد: با افتتاح این بیمارستان یقیناً میتوان حوادث این منطقه را کاملاً و بدون دغدغه پوشش داد و میزان حفظ جان مصدومان بالاتر خواهد رفت و محور جادهای برای لحظهای نیز بدون گروه امداد و نجات نمی ماند.
شایعاتی در خصوص نبودن نیرو و کاهش دستمزد به پرسنل
وی خاطرنشان کرد: شایعاتی در خصوص نبودن نیرو و کاهش دستمزد به پرسنل عاملی شد که این بیمارستان افتتاح نشود که کاملا بی معناست چون از لحاظ قانونی هر بیمارستان تامین اجتماعی با ضوابط قانونی تکمیل نیرو کرده و حقوق آنها را پرداخت میکند.
جمشیدیان تصریح کرد: آنچه که متاسفانه از شواهد مردمی درباره عدم افتتاح بیمارستان برمی آید این است که یک درمانگاه خیرساز در شهر دهق وجود دارد که ارائه خدمت در آن رایگان نیست و به همین دلیل برخی در پی آن هستند که بیمارستان تامین اجتماعی که رایگان خواهد بود افتتاح نشود شاید که نان برخی افراد نیز آجر نشود!
وی تصریح کرد: من جز شهروندان شهر دهق و علویجه نیستم اما در این منطقه خدمت می کنم و امیدوارم افتتاح این بیمارستان به خاطر خود مردم منطقه مهردشت در اسرع وقت پیگیری و افتتاح شود تا جان بسیاری از مردم حفظ شود به جای آنکه شاهد مرگ و میر به دلیل نبود بیمارستان در این منطقه باشیم.
۱۱۰ کیلومتر برای انتقال بیماران از «علویجه» به «نجفآباد»/ بیمارستان کامل داریم افتتاح نمی شود!
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰