کاهش بسیار چشمگیر استفاده از جوش شیرین در فرآیند پخت نان در شهرستان نجف آباد
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند. فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از […]
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد مورخه ۱۹/۳/۹۴ برگزار گردید.در این جلسه مسئولین محترم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص نظارت بر تولید و توزیع نان سالم و با کیفیت ارائه نمودند.
فرماندار محترم نجف آباد نیز در این جلسه اظهار داشتند نان خوراک اصلی مردم و سلامت و کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و مسئولین مربوطه باید با جدیت و دقت نسبت به نظارت بر تولید آن اقدام فرمایند و با تشدید بازرسی های برنامه ریزی شده بر کیفیت و قیمت نظارت کامل داشته باشند.در این جلسه همچنین تصمیماتی در خصوص برخورد با تخلفات احتمالی در زمینه کم فروشی و گرانفروشی استفاده از افزودنی های غیر مجاز ، فروش آرد خارج از شبکه ، تعطیلی های خودسرانه ، مسائل بهداشت محیط و بهداشت فردی ، فروش اجباری نان کنجدی و فروش نان های بدون شناسنامه تولید تحت عنوان نان خانگی و … اتخاذ گردید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰