- تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مرداد 1394 - 7:11
- کد خبر : 19324
- مشاهده : - چاپ خبر

تولید عمده بوقلمون استان در نجف آباد
هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد. سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود. خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه
هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد.
سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود.
خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید هشت هزار تن گوشت بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد که ۴۰ درصد تولید این استان به استان های یزد ، تهران و فارس ارسال می شود.
منبع:خبرگزاری صدا و سیما
لینک کوتاه
برچسب ها
ناموجود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰