تولید عمده بوقلمون استان در نجف آباد
هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد. سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود. خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه […]
هزار و۵۰۰ تن گوشت بوقلمون از ابتدای امسال تاکنون در استان اصفهان تولید شد.
سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: این میزان گوشت در ۸۸ واحد پرورش بوقلمون تولید شد که عمده تولید آن شهرستان های نجف آباد ، تیران و کرون و فریدن بود.
خانم فیضی افزود: استان اصفهان سالانه ظرفیت تولید هشت هزار تن گوشت بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد که ۴۰ درصد تولید این استان به استان های یزد ، تهران و فارس ارسال می شود.
منبع:خبرگزاری صدا و سیما
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰