امحای ۱۷۰۰ تن سیبزمینی از بیتدبیری دولت است
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با ابراز تأسف از امحای ۱۷۰۰ تن سیبزمینی در استان فارس، گفت: امحای ۱۷۰۰ تن سیبزمینی نشان از بیتدبیری دولت دارد و هیچ توجیهی برای آن قابل قبول نیست. ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد، به دنبال امحای ۱۷۰۰ تن سیب زمینی در استان فارس اظهار داشت: برخی کشورهای […]
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با ابراز تأسف از امحای ۱۷۰۰ تن سیبزمینی در استان فارس، گفت: امحای ۱۷۰۰ تن سیبزمینی نشان از بیتدبیری دولت دارد و هیچ توجیهی برای آن قابل قبول نیست.
ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد، به دنبال امحای ۱۷۰۰ تن سیب زمینی در استان فارس اظهار داشت: برخی کشورهای دنیا و شهرهای ایران هنگام پخت نان به درصدی از آرد آن سیب زمینی اضافه میکنند و این کار باعث کیفیت و گیرایی بهتر نان میشود.
وی افزود: سالانه ۸ و نیم میلیون تن گندم، تولید داخل است و ۴ میلیون تن باید از کشورهای دیگر وارد کنیم؛ اگر به بخشی از آرد نانها هنگام پخت سیب زمینی اضافه کنیم نیاز به وارد کردن ۴ میلیون تن رفع میشود. همچنین از خروج مقداری پول هنگفت نیز جلوگیری خواهد شد.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: امحای حجم زیاد سیب زمینی در استان فارس غیرمنطقی است چراکه در صورت پیش بینی راهکارهای منطقی برای آن هم از خروج ارز جلوگیری میشود و هم یک مدیریت جهادی صورت میگیرد.
ابوترابی با ابراز تاسف از امحای ۱۷۰۰ تن سیب زمینی عنوان کرد: امحای این مقدار سیب زمینی بی تدبیری دولت را نشان میدهد اما اگر ادعای فاسد بودن آن مطرح است باز هم سوء مدیریت ها سبب فاسد شدن آن شده است.
منبع:فارس
ابوترابی جان یکم فکر کن ببین جی میگی آخه مگه میشه به نان سیب زمینی زد شاید منظورت خوردن نان و سیب زمینیه!!!!!!! واقعا ما مردم نجف آباد آبرو داریم تو را به خدا این دم اخر ابروی ما را اینقدر نبر.
با سلام
تقلب در نان
در کشور ایران به دلیل اعمال سیاست کمک بها(سوبسید) از طرف دولت برای برخی از فرآورده های غذایی(مثل نان) قیمت نان که غذای اصلی مرم را تشکیل می دهد پایین بوده و کمتر کسی به فکر تقلب در این ماده ی غذایی می افتد. با این وجود گاهی افراد سودجو و متقلب در این ماده ی غذایی هم تقلب می کنند که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
– اضافه کردن نشاسته به آرد:
عده ای از متقلبین، مقداری نشاسته ی سیب زمینی و برنج به نان اضافه می کنند و در نتیجه خمیر آب بیشتری آب جذب می کند.
– اضافه کردن آردهای دیگر مانند آرد جو و ذرت به آرد گندم
– استفاده از آرد های کهنه:
در مورد آردهای کهنه که به علت فساد چربی، دارای اسیدیته ی بالایی هستند، متقلبین مقداری کربنات یا بیکربنات سدیم به آرد اضافه می کنند. این مواد اسیدهای حاصل از فساد را خنثی کرده و عیب کهنگی و ماندگی آرد را می پوشانند. لازم به یادآوری است که برخی از این ترکیبات گاهی برای کمک به عمل آمدن خمیر به آن اضافه می شوند.
– اضافه کردن زاج برای سفید کردن سطح نان:
نان های سفید در پاره ای از مناطق دارای طرفداران بیشتری هستند و لذا پاره ای از متقلبین مقداری زاج سفید یا سولفات مس یا براکس به آردهای تیره اضافه می کنند.
– اضافه کردن ترکیباتی مانند گچ، پودر استخوان و تالک و امثال آن به آرد